17 februar 2017

Fra tirsdag den 28. marts indsætter Norwegian en ekstra ugentlig afgang til London fra Aalborg Lufthavn. Derfor kan rejsende nu komme direkte til London tre gange om ugen.

Det bliver nu endnu lettere at komme på en storbyferie eller shoppingtur til London fra Aalborg Lufthavn, da du snart kan rejse hele tre gange om ugen til den britiske hovedstad. Norwegian indsætter en ekstra ugentlig afgang fra tirsdag den 28. marts. Derved kan du rejse direkte til London tirsdag, torsdag og søndag.

- Vi er meget glade for at kunne udvide antallet af afgange på London-ruten, som vi ser er rigtig populær fra Aalborg. Det har længe været et ønske fra Aalborg Lufthavn at få tilføjet mere kapacitet til denne rute, og vi er glade for at kunne imødekomme dette. Vi glæder os til at byde endnu flere rejsende om bord på London-ruten, siger Daniel Kichhoff, der er informationschef  i Norwegian.

De to afgange torsdag og søndag giver de rejseglade danskere mulighed for en uges ferie eller en forlænget weekend i London, men med den ekstra afgang tirsdag er rejsemulighederne endnu større. Nu kan en tre dages weekendtur forlænges til en 5 dages storbyferie over weekenden, hvor der er mere tid til shopping og sightseeing.

Afgangen tirsdag ligger klokken 09.45 fra Aalborg Lufthavn, og billetter kan allerede nu købes på Norwegians hjemmeside til priser fra 199 kr. for en enkeltbillet.

Læs mere om London


Tid Forv. Til Flyselskab Gate Status SMS

Tid Forv. Fra Flyselskab Ankomsthal Status SMS
  1. Du har valgt følgende rute:

    Fly nr.:
    Rute:
    Tidspunkt:

  2. Indtast dit mobilnummer:

    (fx. +4512345678)

Aalborg Lufthavn påtager sig intet ansvar i forbindelse med denne tjeneste. Alle informationer behandles fortroligt og sælges ikke videre til tredjemand. Tjenesten er en supplerende service, og man opfordres til også at holde sig orienteret via andre kanaler.

Flyselskaberne oplyser, at passagerer af erstatningsmæssige årsager anbefales at møde i lufthavnen på det oprindelige mødetidspunkt - også selv om flyet forventes at afgå senere end forventet. Dette gælder medmindre andet meddeles af dit flyselskab.