Betagende og underfundig

I havets azurblå bølger findes en af Atlanterhavets små perler.

Azorerne er en del af Portugal og ligger i Atlanterhavet mellem Portugal og USA. Azorerne består i alt af ni vulkanøer, som hver især byder på overdådige naturoplevelser.

På en rejse til Azorerne kan du blandt andet opleve de smukkeste lava-landskaber, besøge dybe grotter, bade i de lune kilder eller svømme med delfiner. Naturoplevelserne på Azorerne er uendelige, hvorfor det er en oplagt destination for de, som gerne vil forene en badeferie med aktiviteter.

Er du til ferie- og naturoplevelser i særklasse, så rejs med Bravo Tours til denne smukke ø-gruppe midt i Atlanterhavet, hvor du vil blive fascineret og grebet af nogle af jordklodens mest fantastiske underfundigheder. Azorernes fyldige naturlandskab gør også øen til et populært sted for golfspillere.

Links:

Periode:
Sommer

Flyvetid:
5 timer

Flyselskab / Rejseselskab:
Bravo Tours

Dage: Mandag
Periode: 26.09.2016 - 15.10.2016

Sydlandsk charme

São Miguel er den største af øerne, hvor du også finder hovedstaden, Ponta Delgada. Hovedøen, São Miguel, er det primære tilholdssted for turister, som mest består af portugisere og skandinaver. Området omkring Ponta Delgada er også ideelt for forventningsfulde feriegæster, og derfor er det også her Bravo Tours har deres turistbase med dejlige afslappende hoteller.

Øen byder blandt andet på en botanisk have, smukke udsigtspunkter over øen og den fantastiske vulkankrater-sø, Lagoa da Fogo. I Ponta Delgada finder du også flere historiske paladser og kirker fra 1600-tallet. I byens brostensbelagte gader findes de hyggelige butikker og boder, hvorfra der både sælges små souvenirs og autentisk mad.

Øen byder blandt andet på en botanisk have, smukke udsigtspunkter og den fantastiske vulkankrater-sø, Lagoa da Fogo

Sanselige oplevelser

Furnas, der også ligger på São Miguel, er kendt for sine varme kilder og gejsere. Med 22 forskellige kilder er området kendt som et af de mest termisk aktive områder i Europa. Det er også her, at man kan smage den traditionelle, lokale ret, Cozido das Furnas. Stuvningen består af flere forskellige slags kød og grønsager, som bliver tilberedt nede i den varme jord i 5-6 timer. 

Tidligere hen erhvervede Azorernes beboere sig ved at eksportere appelsiner, men på grund af pestfluen overgik de til at dyrke tobak og ananas, hvilket fortsat er en af de mange kendetegn ved øgruppen. Det kan derfor anbefales at besøge Europas eneste tobaksplantage eller nyde nogle af øens saftige ananas, som skulle være blandt de bedste i verden. 

Øgruppen består også af øerne Santa Maria, fyldt med smukke vingårde, Terceira, der er på UNECSO’s liste over bevaringsværdige byer, Sao Jorge, hvor du vil finde næsten uberørt idyllisk natur og Pico, hvor Azorernes højeste vulkan ligger. 

Lej bil til ferien

Med en lejebil får du mulighed for at få flere oplevelser på ferien, når du kan komme længere væk. Find den bedste og billigste lejebil på Azorerne lige her.   

Find lejebil


Tid Forv. Til Flyselskab Gate Status SMS

Tid Forv. Fra Flyselskab Ankomsthal Status SMS
  1. Du har valgt følgende rute:

    Fly nr.:
    Rute:
    Tidspunkt:

  2. Indtast dit mobilnummer:

    (fx. +4512345678)

Aalborg Lufthavn påtager sig intet ansvar i forbindelse med denne tjeneste. Alle informationer behandles fortroligt og sælges ikke videre til tredjemand. Tjenesten er en supplerende service, og man opfordres til også at holde sig orienteret via andre kanaler.

Flyselskaberne oplyser, at passagerer af erstatningsmæssige årsager anbefales at møde i lufthavnen på det oprindelige mødetidspunkt - også selv om flyet forventes at afgå senere end forventet. Dette gælder medmindre andet meddeles af dit flyselskab.