Solferie til Alanya

Rejs til Gazipasa Lufthavn og kom hurtigt til det solrige og kulturelle feriested, Alanya.

Står du og gerne vil rejse til Alanya i Tyrkiet fra Aalborg Lufthavn, så går den hurtigste vej igennem Gazipasa. Med kun 30 minutter fra Lufthavnen til Alanya, sparer du halvanden time i transport i forhold til Antalya.

Gazipasa Lufthavn er ikke lige så stor som Antalya Lufthavn, og det betyder blandt andet, at der er mindre ventetid før du med din bagage kan komme videre på ferie. Derved sparer du både ventetid i lufthavnen og en del transporttid fra lufthavn til hotel, når du rejser til Alanya fra Aalborg Lufthavn.

Tyrkiet er et transkontinentalt land, der har grænser op til otte lande med både vestlige og østlige orienteringer. Som et resultat har Tyrkiet en unik og meget varierende kultur, der, sammen med en lang og spændende historie, gør landet til et interessant rejsemål for turister. Alanya befinder sig i det sydlige Tyrkiet, hvor de eftertragtede badeferie-destinationer skal findes, men specielt Alanya emmer også af en rig kultur med spændende historiske monumenter. 

Links:

Periode:
Sommer

Flyvetid:
4 timer

Flyselskab / Rejseselskab:
Airnavia / SunCharter

Dage: Søndag, Tirsdag
Periode: 09.04.2017 - 15.10.2017
Mest populære afgange til Gazipasa
4 marAAL 17:4528t 0mGAZ 22:45
18 marGAZ 08:3014t 45mAAL 22:15
3.146,-Vælg
25 marAAL 17:4526t 45mGAZ 22:30
15 aprGAZ 20:3514t 25mAAL 10:00
4.848,-Vælg
27 marAAL 18:2012t 5mGAZ 07:25
16 aprGAZ 11:1033t 10mAAL 19:20
5.927,-Vælg

Se flere

Sol, strand og god mad

Alanya, der befinder sig på den tyrkiske sydkyst, er én af områdets største og mest populære feriebyer grundet sine lange sandstrande, sit turkisblå hav og forlystelser for hele familien. Specielt danske turister vælger at rejse til Alanya, da der foruden dejlige strande også er et livligt byliv med et utal af gode restauranter og shopping-muligheder i den nyere del af byen. 

Med smalle, hyggelige gyder og sultanens gamle skibsværft, der stadig bruges af fiskere, er den gamle bydel en helt unik oplevelse at gå igennem. Hvis man holder øjnene åbne, kan man på sin færd finde små lokale spisesteder, hvor man kan nyde god autentisk tyrkisk mad til næsten ingen penge, da deres primære kunder er de lokale. Bag byen er den 250 meter høje borgklippe med citadel og borgmur.

Specielt danske turister vælger at rejse til Alanya, da der foruden dejlige strande også er et livligt byliv

Forkælelse i smukke omgivelser

Feriepengene rækker langt i Alanya, der som en populær ferieby for turister er ét af de billigste rejsemål i Sydeuropa. Den venlige og gæstfrie befolkning tager sig godt af dig, når du er turist i byen. Her er det dig der er i centrum - om det så er på gaden, på stranden eller i det tyrkiske bad, hammam, hvor du virkelig kan blive forkælet. Området er omkranset af fantastisk natur og et væld af fortidsminder, der til sammen gør det til et skønt feriemål for både store og små. 

Det tyrkiske køkken minder en del om det græske, hvor både aromatiske krydderier og friske råvarer udgør de overdådige måltider. Derudover er vejret altid varmt og solrigt - så badeferien for hele familien er garanteret.

 

 

 

 

Lej bil til ferien

Med en lejebil får du mulighed for at få flere oplevelser på ferien, når du kan komme længere væk. Find den bedste og billigste lejebil i Alanya lige her.   

Find lejebil


Tid Forv. Til Flyselskab Gate Status SMS

Tid Forv. Fra Flyselskab Ankomsthal Status SMS
  1. Du har valgt følgende rute:

    Fly nr.:
    Rute:
    Tidspunkt:

  2. Indtast dit mobilnummer:

    (fx. +4512345678)

Aalborg Lufthavn påtager sig intet ansvar i forbindelse med denne tjeneste. Alle informationer behandles fortroligt og sælges ikke videre til tredjemand. Tjenesten er en supplerende service, og man opfordres til også at holde sig orienteret via andre kanaler.

Flyselskaberne oplyser, at passagerer af erstatningsmæssige årsager anbefales at møde i lufthavnen på det oprindelige mødetidspunkt - også selv om flyet forventes at afgå senere end forventet. Dette gælder medmindre andet meddeles af dit flyselskab.