Ny Lufthavnsvej 100DK-9400 NørresundbyPhone: +45 98 17 11 44www.aal.dk

Synes godt om:

Amsterdam

 • Periode: Hele året

  Periode

  Hele året

 • Hub destination

  Se rutenet her

 • Flyvetid

  Ca. 1 time

Hollands vidunderlige hovedstad

Du vil ikke blive skuffet, hvis du holder din ferie eller citybreak i uimodståelige Amsterdam. Hollands hovedstad er én af Europas flotteste og absolut mest moderne storbyer. Du finder noget af Europas bedste shopping, en charmerende kultur, lækre spisesteder og hyggelige caféer i den meget smukke by, hvor kanaler snor sig gennem byen, og gennem de elegante købmandshuse tilbage fra Europas renæssance.

Must-see seværdigheder

Gå en tur i den meget smukke bypark, Vondelpark. Eller genoplev den fantastiske og hjerteskærende historie om Anne Franks skæbne i huset, hvor hun med sin pen skrev sig ind i hele verdens hjerter. Huset er også hjemsted for Anne Franks originale værk - dagbogen, som er én af vor tids allermest læste bøger. En absolut klassiker i verdenslitteraturen.

Amsterdams botaniske have er også et besøg værd, da det er en af verdens ældste, der daterer tilbage til starten af 1600-tallet. I haven findes unikke eksemplarer, heriblandt en kaffeplante, som er af historisk betydning i forhold til den Sydamerikanske kaffekultur.  

Holland har desuden en righoldig kunsthistorie og i Amsterdam kan du se Van Gogh museet, som har en samling på over 200 malerier af den hollandske mester. Du kan også komme indenfor i Rembrandts værksted, eller oplev Cobra Museet i Amsterdam, som har en særlig forbindelse til den danske cobrakunst.

Ønsker du et større indblik i Amsterdam som feriemål klik her

KLM tilbyder kunderne skræddersyet service

KLM tilbyder deres kunder skræddersyet service for rejser i Europa. Dette betyder, at man som rejsende med KLM selv kan skræddersy sin rejse efter ønsker og behov.

Som kunde hos KLM vil man få mulighed for at vælge imellem en række ekstra ydelser som: sædevalg, benplads og i nogle tilfælde adgang til lounge-faciliteter. Dertil adskiller KLM bagagen fra billetprisen, så Economy Class betaler 15 euro for 1 stk. bagage per flyvning inden for Europa. Dette er med undtagelse af passagerer, der i forvejen er tilknyttet KLMs kundeprogrammer. Herunder Flying Blue Frequent Flyer-program, og Coporate Clients og BluBiz, hvor man ved de sidste to får en billet med fuld fleksibilitet.

Billigste rejse

Amsterdam

1.297,-
Find rejse Orange button The same orange button

Book rejsen

Flyselskab

KLM Dage: Mandag, Tirsdag, Onsdag, Torsdag, Fredag, Lørdag og Søndag