Ny Lufthavnsvej 100DK-9400 NørresundbyPhone: +45 98 17 11 44www.aal.dk

Synes godt om:

Santorini

  • Periode: Hele året

    Periode

    Hele året

  • Fantastisk Charterrejsemål

  • Flyvetid

    Ca. 3 timer

Ferieøen med de smukke blå og hvide huse

Santorini er Grækenlands postkort-perfekte ferieø. Selvom du aldrig har besøgt øen, så kender du med stor sandsynlighed de hvide bygninger med blå kupler på tagene, som står på klippeskråningerne og spejler sig i middelhavet. Det er et syn, som man ofte ser på billeder fra Grækenland - men ingenting slår at være der selv.

Her er smukke strande med mørkt vulkansk sand, og så er ferieøen Santorini meget rig på de indtagende hvid/blå huse, som bare er ét af de fantastiske syn, som man finder på ferieøen.

Udsigten fra bjerglandsbyerne udover den halvmåneformede vulkanø er også noget, der tager pusten fra de fleste. Derudover er øens særlige kendetegn det rustikke look, som tusindvis af år, som aktiv vulkan, har givet den. Øen er derfor de fleste steder dækket af tykke lag vulkansk sten, som gør Santorini helt unik.

Santorinis halvmåneform er opstået, fordi hovedparten af øen er sprængt væk under et udbrud for ca. fire tusind år siden. Der hvor der engang var land, Calderaen, der findes stadig en aktiv vulkan, som titter op af vandet. Det er et ganske særligt sight, og et som turisterne valfarter til.

Andre ting, man bare må se, inkluderer Red Beach - en afsides beliggende strand med helt rødt vulkansk sand. Bjergbyerne Oia og Fira er også meget smukke destinationer.

Derfor er det med de varmeste anbefalinger, vi sender Århus Charters fly afsted fra Aalborg Lufthavn i hele sommerperioden og frem til midten af oktober.

Book rejsen

Rejseselskab

Bravo Tours Dage: Søndag
18.05.2014 - 12.10.2014
Århus Charter Dage: Søndag
18.05.2014 - 19.10.2014