Ny Lufthavnsvej 100DK-9400 NørresundbyPhone: +45 98 17 11 44www.aal.dk

Synes godt om:

Toscana

  • Periode: Sommer

    Periode

    Sommer

  • Fantastisk Charterrejsemål

  • Flyvetid

    Ca. 3 timer

Oplev Italiens skønhed Toscana

Toscana er muligvis Italiens smukkeste region, og naturen er noget af det skønneste ved Toscana. Du finder fantastiske skovområder, bjerge, floder, skønne bakker og mange smukke vinmarker, der naturligvis giver mulighed for at smage pragtfulde vine.

Området mellem Pisa, Firenze og Siena består af bløde bakker og smalle dale, der er betagende smukt dækket af kornmarker, skov, vinplantager og olivenlunde.

Toscana byder på masser af varme i løbet af sommeren, så er du til dejlige sandstrande, så er der rig mulighed for solbadning og afslapning langs kystens mange strande.

Historien i Toscana er præget af middelalderen og renæssancen, hvor blandt andet store personer som Dante, Da Vinci og Machiavelli har haft stor betydning. Ligeledes findes monumenter fra både Etruskerne og Romernes storhedsperioder. Der er ingen mangel på historiske udflugter i et skønt ferieparadis som Toscana.

Toscanske områder på Verdensarvslisten

Toscana er den Italienske region med det største antal af områder, der er beskyttet af UNESCO og befinder sig på Verdensarvslisten. Hele seks steder er på denne liste, som er: Firenze centrum, det historiske centrum i Siena, Piazza dei Miracoli i Pisa, det historiske centrum i San Gimignano, det historiske centrum i Pienza og Val d´Orcia.

Det sidstnævnte, Val d´Orcia, er en bred dal, der kendetegnes ved en behagelig natur og byer med middelalderlig oprindelse, så hvis man har interesse i den historiske tid omkring middelalderen, er dette et spændende område at besøge. Dalen er en smuk park, som er rig på en naturlig, kunstnerisk og kulturel arv. Det kunstneriske landskab har blandt andet været til stor inspiration for kunstnere i renæssancen. Det er derfor ikke underligt at dette område har fået en plads på Verdensarvslisten.

Forståeligt populært

Turisme er meget vigtig for Toscana, og flere og flere turister strømmer også til hvert eneste år - specielt kystbyerne er godt besøgt. I Maremma området er antallet af tusister - i nogle af sommermånederne - oppe på ti gange indbyggertallet. En stor del af de besøgende kommer på grund af kunst. I Firenze er antallet af kunstbesøgende helt oppe på 10 millioner om året.

Med dejlige strande, et utal af kunstneriske naturlandskaber og en lang tradition indenfor god mad og vin, så er det forståeligt, at så mange turister hvert år rejser til Italiens smukkeste region, Toscana.

Book rejsen

Rejseselskab

Nilles Rejser Dage: Onsdag
26.08.2015 - 14.10.2015
Gislev Rejser Dage: Søndag
10.05.2015 - 10.05.2015
Gislev Rejser Dage: Søndag
13.09.2015 - 27.09.2015