Ny Lufthavnsvej 100DK-9400 NørresundbyPhone: +45 98 17 11 44www.aal.dk

Synes godt om:

Toscana

  • Periode: Sommer

    Periode

    Sommer

  • Fantastisk Charterrejsemål

  • Flyvetid

    Ca. 3 timer

Oplev Italiens skønhed Toscana

Toscana er muligvis Italiens smukkeste region, og naturen er noget af det skønneste ved Toscana. Du finder fantastiske skovområder, bjerge, floder, skønne bakker og mange smukke vinmarker, der naturligvis giver mulighed for at smage pragtfulde vine.

Området mellem Pisa, Firenze og Siena består af bløde bakker og smalle dale, der er betagende smukt dækket af kornmarker, skov, vinplantager og olivenlunde.

Toscana byder på masser af varme i løbet af sommeren, så er du til dejlige sandstrande, så er der rig mulighed for solbadning og afslapning langs kystens mange strande.

Historien i Toscana er præget af middelalderen og renæssancen, hvor blandt andet store personer som Dante, Da Vinci og Machiavelli har haft stor betydning. Ligeledes findes monumenter fra både Etruskerne og Romernes storhedsperioder. Der er ingen mangel på historiske udflugter i et skønt ferieparadis som Toscana.

Nilles pakkerejse - Cinque Terre

Med denne pakke vil du komme til at bo i byen Montecatini Terme i 4 dage og 3 dage i Portovenere. Begge steder er der udvalgt dejlige hoteller. På rejsen er der inkluderet halvpension hele ugen og 5 dage med udflugter samt en dag til fri afbenyttelse. 

Læs mere om rejsen her  

Gislev pakkerejse – Marina de Grosseto  

Bo på det idylliske 4-stjernet hotel Hotel Miramare. Hotellet ligger direkte på en smuk sandstanden. I denne pakke er morgenmaden inkluderet alle rejsens 8 dage samt 3 dage med aftensmad. I løbet af ugen er der to udflugter inkluderet i pakken, og derudover kan man selv til vælge flere hvis man skulle have lyst til det.

Læs mere om rejsen her

Gislev pakkerejse – Montecatini Terme 

På denne rejse bliver du indkvarteret på det smukke 4-stjernede hotel Grand Hotel Arenzano som ligger i byen Arenzano nær dens smukke havn. På rejsen er der inkluderet halvpension alle rejsens 8 dage. Derudover er der 4 udflugter inkluderet med rejseleder samt bus på de udflugter hvor det er nødvendigt.

Læs mere om rejsen her

Gislev – Rejs på egen hånd

Rejs på egen hånd i toscana. På rejsen vil du komme til at bo på et af de fire-stjernet familiedrevende hoteller Mariotti Hotels, eller det charmerende tre-stjernet hotel Hotel Nuovo Savi. Der er på rejsen inkluderet morgen mad på hele rejsen. Derudover er der mulighed for at deltage i udflugter mod betaling. Gislev sørger for transfer til og fra hotellet. 

Læs mere om rejsen her

Book rejsen

Rejseselskab

Nilles Rejser Dage: Onsdag
27.08.2014 - 08.10.2014
Gislev Rejser Dage: Søndag
11.05.2014 - 11.10.2014