Skip to content

VIDUNDERLIGE AMSTERDAM

Med sine smalle gader, unikke butikker og skønne naturrige bymidte oser Amsterdam af hygge.

Du vil ikke blive skuffet, hvis du holder din ferie eller citybreak i uimodståelige Amsterdam. Hollands hovedstad er én af Europas flotteste og absolut mest moderne storbyer.

I de kendte gader som Runstraat, Reestraat eller Prisenstraat udfolder store dele af den hollandske atmosfære sig. Her finder du noget af Europas bedste shopping, en charmerende kultur, lækre spisesteder og hyggelige caféer i den skønne by, hvor kanalerne snor sig gennem byen og de elegante købmandshuse tilbage fra Europas renæssance.

Er du på udkig efter inspiration og nytænkning, så kan et besøg til de mange designudstillinger eller unikke designbutikker være et besøg værd. Amsterdam er kendt for sine mange kunstnere, som alle er med til at præge byens udseende med storslået design og arkitektur. 

Amsterdam ligger tæt på den hollandske kyst, hvorfor det også er muligt at kombinere storbyoplevelserne med nogle afslappende dage ved stranden.

Links:

Planlæg rejse
Rejs til Amsterdam
KLM
M T O T F L S
Hele året
Billigste rejser til Amsterdam
AAL 06:5085 min.AMS 08:15
AMS 17:0080 min.AAL 18:20
1099,-

Se flere

Med historien for øje

Gå en tur i den meget smukke bypark, Vondelpark. Eller genoplev den fantastiske og hjerteskærende historie om Anne Franks skæbne i huset, hvor hun med sin pen skrev sig ind i hele verdens hjerter. Huset er også hjemsted for Anne Franks originale værk - dagbogen, som er én af vor tids allermest læste bøger. En absolut klassiker i verdenslitteraturen.

Holland har desuden en righoldig kunsthistorie og i Amsterdam kan du se Van Gogh museet, som har en samling på over 200 malerier af den hollandske mester. Du kan også komme indenfor i Rembrandts værksted, eller oplev Cobra Museet i Amsterdam, som har en særlig forbindelse til den danske cobrakunst.

I Amsterdam kan du se Van Gogh museet, som har en samling på over 200 malerier af den hollandske mester

 

Tulipanernes hjemstavn

Amsterdams botaniske have er også et besøg værd, da det er en af verdens ældste, der daterer tilbage til starten af 1600-tallet. I haven findes unikke eksemplarer, heriblandt en kaffeplante, som er af historisk betydning i forhold til den Sydamerikanske kaffekultur.  

Planlæg en forlænget weekend eller en familieferie til Amsterdam, hvor der er rig mulighed for at gå på oplevelse i det pulserende byliv, som både dag og nat er fyldt med glade mennesker.

%pointofinterest%

Lej en bil og sæt kursen mod kysten

Kombinér storbyen Amsterdam med en smuttur til kysten eller oplev Holland på en ny måde. Kun 50 kilometer fra Amsterdam på Hollands nordøstkyst ligger bl.a. 4-stjernede Fletcher Hotel Restaurant Marijke.

Hotelophold

Det aktuelle vejr i Amsterdam

%weatherwidget:amsterdam%
Kilde forecast7.com

 

Lej bil til ferien
Med en lejebil får du mulighed for at få flere oplevelser på ferien, når du kan komme længere væk. Find den bedste og billigste lejebil i Amsterdam lige her.

Find lejebil

OBS: Når du rejser gennem Aalborg Lufthavn, skal du som passager være opmærksom på en række retningslinjer, der er udstedt af Det Europæiske Luftfartssikkerhedsagentur (EASA) og dermed gældende i alle europæiske lufthavne. Det er derfor disse retningslinjer du til enhver tid skal følge, når du befinder dig i Aalborg Lufthavn. Det er vigtigt, at du kender retningslinjerne her før din rejse gennem lufthavnen. For rejsevejledninger til de enkelte destinationer henviser vi til Udenrigsministeriets hjemmeside.