NATURSKØNT SKILØB I PYRENÆERNE

Flyv direkte på skiferie til Andorra, der byder på en storslået natur, hyggelige skisportsbyer og fantastiske pister. 

Du kan flyve direkte til Barcelona fra Aalborg Lufthavn både sommer og vinter. Ikke nok med, at det åbner op for vinteroplevelser i den spanske storby, får du rig mulighed for fantastisk skiløb i ét af Pyrenæernes bedste skiområder i Andorra – med afgang hver lørdag fra uge 2 til 12 med Sun Tours og Amisol. 

En skiferie er en unik måde at være sammen med familien, vennerne eller kæresten på, hvor nærvær, hygge og sved på panden bliver opskriften på fantastiske ferieoplevelser. Alperne har længe været på programmet fra Aalborg Lufthavn, men nu kan du også finde skioplevelser længere vestpå, når turen går direkte til Andorras prægtige skisportsbyer i Pyrenæerne. Andorra er et lille selvstændig land mellem Spanien og Frankrig, hvor hovedsproget er catalansk, hvorfor du oplever skiløb med en spansk atmosfære.

Der er mange forskellige skiområder i Andorra, der i modsætning til områderne i Alperne ligger højere, hvorfor sneen siges at være mere ’fluffy’ og helt fantastisk til off-piste skiløb. Med rejseselskaberne Sun Tours og Amisol kan du komme til skiområdet, Grandvalira, hvor du kan bo i skisportsbyerne El Tarter, Canillo, Pas de la casa, Encamp, Grau Roig og Soldeu. Her rangerer hotellerne fra to til fem stjerner og har hver især noget unikt at byde på. Der er derfor både lagt op til en budgetrejse for gutterne, luksusferie for kæresteparret og lidt af det hele til børnefamilien.

Med den andorranske charme som fællesnævner, finder du ski- og ferieoplevelser i Andorra, der tilfredsstiller enhver smag, hvor Grandvalira-området byder på nogle af de bedste pister i verden. Derudover er du garanteret en storslået natur som ramme for din skiferie, hvor blandt andet det berømte udsigtspunkt, Roc del Quer, tæt på den lille bjerglandsby, Canillo, er tryllebindende.

Links:

Planlæg rejse
Rejs til Andorra
Sun Tours
04.01.202014.03.2020
M T O T F L S
Vinter
Amisol
11.01.202014.03.2020
M T O T F L S
Vinter

Skiløb med storbyen i ryggen

Andorra byder på nogle af de smukkeste naturoplevelser, med bjergklædte landskaber og de hyggelige små bjergbyer omkring Grandvalira-området.

Sætter du ekstra stor pris på naturen, ro og nærvær med familien, er det værd at nævne skibyen, Grau Roig, der ikke er oplagt til afterski og vilde nætter. I Grau Roig er der nemlig ikke en by at boltre sig i, men blot tre restauranter, hoteller, en skisportsbutik og unikke naturoplevelser lige rundt om hjørnet. Nyd for eksempel udsigten over den frosne sø, Lake Perssons, mens du sætter tænderne i et godt andorransk måltid. Stedet er også det bedste udgangspunkt for eventyraktiviteter – i form af kørsel i hundeslæde og på snescooter. 

Er du på den anden side fortaler for lidt mere by omkring dig på din skiferie, så er Encamp noget for dig, der er den største skisportsby i Andorra. Ved en skiferie i Encamp får du rigtig meget by og kultur med i pakken, da bjergbyen blot ligger seks kilometer fra Andorras hovedstad, hvor du finder alt fra et livligt natteliv og shopping til kulturoplevelser og et stort spa og wellness-center. Et ekstra plus er, at du befinder dig i en tax-free zone, hvorfor du finder mange gode priser på blandt andet skiudstyr.   

Skiferie for enhver smag

Du finder i skisportsbyen, El Tarter, de bedste forudsætninger for nybegyndere, hvor der både er skiskoler for børn og voksne og et stort begynderområde. Det er de perfekte rammer for skioplevelser for hele familien, hvor du befinder dig i 1.700 meters højde, og et godt udvalg af spisesteder lige rundt om hjørnet i en hyggelig skiby.

Er du mere til suverænt og udfordrende skiløb – helt på toppen af bjerget, er Pas de la Casa perfekt til dig, hvor du også får en by med et livligt natteliv med i pakken. Derudover er Pas de la Casa den højst beliggende skisportsby i Andorra, hvor du befinder dig i 2.100 meters højde. Der er derfor næsten garanti for skiløb, uden brug af kunstsne, i hele sæsonen. 

Skal luksus-genet plejes, så finder du i Soldeu de bedste luksus-hoteller i en by med wellness-centre og en Michelin-restaurant. Derudover er der i løbet af sæsonen mange ski- og snowboardbegivenheder samt et væld af underholdning til børnene.

OBS: Når du rejser gennem Aalborg Lufthavn, skal du som passager være opmærksom på en række retningslinjer, der er udstedt af Det Europæiske Luftfartssikkerhedsagentur (EASA) og dermed gældende i alle europæiske lufthavne. Det er derfor disse retningslinjer du til enhver tid skal følge, når du befinder dig i Aalborg Lufthavn. Det er vigtigt, at du kender retningslinjerne her før din rejse gennem lufthavnen. For rejsevejledninger til de enkelte destinationer henviser vi til Udenrigsministeriets hjemmeside.


Tid Til Flyselskab Gate Status SMS

Tid Fra Flyselskab Ankomsthal Status SMS