Skip to content

BETAGENDE OG UNDERFUNDIG

I havets azurblå bølger findes en af Atlanterhavets små perler.

Azorerne er en del af Portugal og ligger i Atlanterhavet mellem Portugal og USA. Azorerne består i alt af ni vulkanøer, som hver især byder på overdådige naturoplevelser.

På en rejse til Azorerne kan du blandt andet opleve de smukkeste lava-landskaber, besøge dybe grotter, bade i de lune kilder eller svømme med delfiner. Naturoplevelserne på Azorerne er uendelige, hvorfor det er en oplagt destination for de, som gerne vil forene en badeferie med aktiviteter.

Er du til ferie- og naturoplevelser i særklasse, så rejs med Bravo Tours til denne smukke ø-gruppe midt i Atlanterhavet, hvor du vil blive fascineret og grebet af nogle af jordklodens mest fantastiske underfundigheder. Azorernes fyldige naturlandskab gør også øen til et populært sted for golfspillere.

Links:

Planlæg rejse
Rejs til Azorerne
Bravo Tours
M T O T F L S
Sommer
Nilles Rejser
M T O T F L S
Sommer
Bravo Tours
M T O T F L S
Sommer
Nilles Rejser
M T O T F L S
Sommer

Sydlandsk charme

São Miguel er den største af øerne, hvor du også finder hovedstaden, Ponta Delgada. Hovedøen, São Miguel, er det primære tilholdssted for turister, som mest består af portugisere og skandinaver. Området omkring Ponta Delgada er også ideelt for forventningsfulde feriegæster, og derfor er det også her Bravo Tours har deres turistbase med dejlige afslappende hoteller.

Øen byder blandt andet på en botanisk have, smukke udsigtspunkter over øen og den fantastiske vulkankrater-sø, Lagoa da Fogo. I Ponta Delgada finder du også flere historiske paladser og kirker fra 1600-tallet. I byens brostensbelagte gader findes de hyggelige butikker og boder, hvorfra der både sælges små souvenirs og autentisk mad.

Øen byder blandt andet på en botanisk have, smukke udsigtspunkter og den fantastiske vulkankrater-sø, Lagoa da Fogo

Sanselige oplevelser

Furnas, der også ligger på São Miguel, er kendt for sine varme kilder og gejsere. Med 22 forskellige kilder er området kendt som et af de mest termisk aktive områder i Europa. Det er også her, at man kan smage den traditionelle, lokale ret, Cozido das Furnas. Stuvningen består af flere forskellige slags kød og grønsager, som bliver tilberedt nede i den varme jord i 5-6 timer. 

Tidligere hen erhvervede Azorernes beboere sig ved at eksportere appelsiner, men på grund af pestfluen overgik de til at dyrke tobak og ananas, hvilket fortsat er en af de mange kendetegn ved øgruppen. Det kan derfor anbefales at besøge Europas eneste tobaksplantage eller nyde nogle af øens saftige ananas, som skulle være blandt de bedste i verden. 

Øgruppen består også af øerne Santa Maria, fyldt med smukke vingårde, Terceira, der er på UNECSO’s liste over bevaringsværdige byer, Sao Jorge, hvor du vil finde næsten uberørt idyllisk natur og Pico, hvor Azorernes højeste vulkan ligger. 

OBS: Når du rejser gennem Aalborg Lufthavn, skal du som passager være opmærksom på en række retningslinjer, der er udstedt af Det Europæiske Luftfartssikkerhedsagentur (EASA) og dermed gældende i alle europæiske lufthavne. Det er derfor disse retningslinjer du til enhver tid skal følge, når du befinder dig i Aalborg Lufthavn. Det er vigtigt, at du kender retningslinjerne her før din rejse gennem lufthavnen. For rejsevejledninger til de enkelte destinationer henviser vi til Udenrigsministeriets hjemmeside.