Bade- og storbyferie i Alicante

Spanien byder på fantastiske ferieperler, og en af dem er Alicante. Med mere end 300 solskinsdage om året, er Alicante populær hele året rundt.

Du kan let bruge en hel uge i den spanske storby. Her er strandliv perfekt kombineret med kultur, sport og et herligt byliv – både dag og nat.

En kulturel perle

Har du lyst til at gå på opdagelse blandt de kulturelle tilbud, så har Alicante masser at byde på. Middelalderborgen, Castillo de Santa Barbara, er en af de mest besøgte seværdigheder i Alicante. Borgen er 166 meter høj og toppen kan nås til fods eller med elevator. Udsigten fra toppen og udover byen og Middelhavet er helt fantastisk. Du kan naturligvis også gå på opdagelse inde i borgen, hvor du ser de mange rum, gange og katakomber, bygget for små tusinde år siden.

Golfbaner med høj standard

Der er en god grund til, at Alicante er populær blandt golfspillere. Her er et væld af baner, og standarden er høj. Besøg for eksempel Alicante Golf Club, der er en smuk og yderst velplejet golfbane lige bag stranden Playa de San Juan.

Azurblå hav og strandpromenade

Selvom du befinder dig i en storby, så er du samtidig tæt på strand og badevand. Byen er kendt for kilometervis af hvide sandstrande, azurblåt hav og en smuk natur. Strandene er børnevenlige grundet det lave vand, men samtidig finder du også strand, hvor du kan prøve forskellige former for vandsport.

Alicante har en fantastisk strandpromenade, der er belagt med farvestrålende fliser. Det er et perfekt sted at nyde en let anretning, en is eller et glas vin i palmernes skygge.

OBS: Når du rejser gennem Aalborg Lufthavn, skal du som passager være opmærksom på en række retningslinjer, der er udstedt af Det Europæiske Luftfartssikkerhedsagentur (EASA) og dermed gældende i alle europæiske lufthavne. Det er derfor disse retningslinjer du til enhver tid skal følge, når du befinder dig i Aalborg Lufthavn. Det er vigtigt, at du kender retningslinjerne her før din rejse gennem lufthavnen. For rejsevejledninger til de enkelte destinationer henviser vi til Udenrigsministeriets hjemmeside.


Tid Til Flyselskab Gate Status SMS

Tid Fra Flyselskab Ankomsthal Status SMS