CITYBREAK I SOLRIGE BARCELONA

Med sine skønne oplevelser for alle, er Barcelona et oplagt rejsemål til en citybreak eller en familieferie.

Smag på Spanien med en tur til storbyen, Barcelona. Byens mange seværdigheder og restauranter skal nok gøre din ferie mindeværdig med fantastiske oplevelser. Er du til shopping eller fodbold, så er byen også et oplagt rejsemål.

Der er noget helt specielt ved den spanske by, Barcelona, hvor solen står højt og den hyggelige spanske atmosfære nærmest byder op til dans. Byen er fyldt med kulturelle og historiske oplevelser i særklasse, hvilket er med til at gøre byen til én af de smukkeste storbyer i Europa. 

Byen er ideel for et vidunderligt citybreak fra hverdagens stres og jag eller en længere ferie, hvis du ikke kan få nok af solen, varmen og den gode mad. Udover den verdenskendte fodboldklub, FC Barcelona, huser byen også nogle af verdens smukkeste, arkitektoniske værker. Det kan klart anbefales at tage en tur til denne fantastiske storby eller bruge Barcelona som et springbræt til dejlige ferieoplevelser udenfor byen. 

Links:

%bannertext%

Barcelona – storbyen der har det hele. Her på siden
har vi samlet tips og tricks til, hvad du skal se og opleve i Barcelona. 
Book din rejse fra Aalborg Lufthavn.

Flyv direkte til Barcelona

Planlæg rejse
Rejs til Barcelona
Vueling
03.11.201830.03.2019
M T O T F L S
Vinter
Vueling
31.03.201924.10.2019
M T O T F L S
Sommer
Hideaways
03.11.201830.03.2019
M T O T F L S
Vinter
Hideaways
04.04.201927.06.2019
M T O T F L S
Sommer
Billigste rejser til Barcelona
30. apr AAL 20:402 t. 35 min.BCN 23:15
2. maj BCN 17:302 t. 45 min.AAL 20:15
219,-

Se flere

Mulighedernes by

La Rambla er en af Barcelonas mest historiske gader, da gaden er lagt ovenpå konturer fra bymurene tilbage fra 1300-tallet. Gaden er over en kilometer lang og fyldt med butikker, gadekunstnere, gadesælgere og meget mere. Derfor kan du også opleve, at gaden benyttes som samlingspunkt blandt byboerne og til sociale arrangementer. 

La Rambla fører dig ned til en dejlig bystrand, der er ideel for alle aldre. Bystranden er også blevet kåret af National Geographic som en af de ti bedste bystrande i verden. Det virker derfor meget ideelt at kombinere en dejlig storbysferie - hvor der er store muligheder for shopping og gastronomiske oplevelser - med en afslappende badeferie.

Bystranden er også blevet kåret af National Geographic som en af de ti bedste bystrande i verden

 

Kultur for alle

Et must see, når du besøger Barcelona, er Antoni Gaudís enestående livsværk, Temple Expiatori de la Sagrada Família eller bare Sagrada Família. Kirken er aldrig blevet bygget færdig, og er derfor fortsat en stor byggeplads. Kirken forventes at stå færdig i 2030, men allerede nu kan du opleve den smukke facades detaljer, hvorpå Jesu fødsel og lidelser er illustreret.  

I gadebilledet kan flere af Gaudís værker opleves - blandt andet Casa Milá eller Park Güell, hvor du kan nyde den modernistiske arkitektur med udsigt over Barcelona og Middelhavet. I den gamle bydels centrum, Barri Gótic, kan du opleve bygninger dateret helt tilbage til middelalderen – nogle sågar tilbage til Romerrigets storhedstid.

%pointofinterest%

Buenos Días, Barcelona 

Kombinationen af storby og strandliv gør Barcelona til den ideelle destination.

Læs artikel

%pointofinterest%

Smagen af Barcelona

Små retter i massevis er guf for nysgerrige børnemaver og voksne madentusiaster – Barcelona imponerer.

Læs artikel

%pointofinterest%

Barcelonas charme

Barcelona, byen der har alt. En blændende arkitektur, et dejligt klima, spændende tapas-specialiteter, strand, verdensklasse fodbold m.m.

Læs artikel

%pointofinterest%

På gourmet-ferie i Barcelona

Barcelona lokker med mere end sol og strand; byen er nemlig et mekka af stjernekokke og gode spisesteder.

Læs artikel

Lej bil til ferien
Med en lejebil får du mulighed for at få flere oplevelser på ferien, når du kan komme længere væk. Find den bedste og billigste lejebil i Barcelona lige her.

Find lejebil


Tid Til Flyselskab Gate Status SMS

Tid Fra Flyselskab Ankomsthal Status SMS