Skip to content

CITYBREAK I SOLRIGE BARCELONA

Med sine skønne oplevelser for alle, er Barcelona et oplagt rejsemål til en citybreak eller en familieferie.

Smag på Spanien med en tur til storbyen, Barcelona. Byens mange seværdigheder og restauranter skal nok gøre din ferie mindeværdig med fantastiske oplevelser. Er du til shopping eller fodbold, så er byen også et oplagt rejsemål.

Der er noget helt specielt ved den spanske by, Barcelona, hvor solen står højt og den hyggelige spanske atmosfære nærmest byder op til dans. Byen er fyldt med kulturelle og historiske oplevelser i særklasse, hvilket er med til at gøre byen til én af de smukkeste storbyer i Europa. 

Byen er ideel for et vidunderligt citybreak fra hverdagens stres og jag eller en længere ferie, hvis du ikke kan få nok af solen, varmen og den gode mad. Udover den verdenskendte fodboldklub, FC Barcelona, huser byen også nogle af verdens smukkeste, arkitektoniske værker. Det kan klart anbefales at tage en tur til denne fantastiske storby eller bruge Barcelona som et springbræt til dejlige ferieoplevelser udenfor byen. 

Links:

%bannertext%

Barcelona – storbyen der har det hele. Her på siden
har vi samlet tips og tricks til, hvad du skal se og opleve i Barcelona. 
Book din rejse fra Aalborg Lufthavn.

Flyv direkte til Barcelona

Planlæg rejse
Rejs til Barcelona
Vueling
M T O T F L S
Sommer

Mulighedernes by

La Rambla er en af Barcelonas mest historiske gader, da gaden er lagt ovenpå konturer fra bymurene tilbage fra 1300-tallet. Gaden er over en kilometer lang og fyldt med butikker, gadekunstnere, gadesælgere og meget mere. Derfor kan du også opleve, at gaden benyttes som samlingspunkt blandt byboerne og til sociale arrangementer. 

La Rambla fører dig ned til en dejlig bystrand, der er ideel for alle aldre. Bystranden er også blevet kåret af National Geographic som en af de ti bedste bystrande i verden. Det virker derfor meget ideelt at kombinere en dejlig storbysferie - hvor der er store muligheder for shopping og gastronomiske oplevelser - med en afslappende badeferie.

Bystranden er også blevet kåret af National Geographic som en af de ti bedste bystrande i verden

 

 

Hvad kan Barcelona byde på?

Shopping, kultur og strandture under sol og blå himmel – Barcelona må siges at være storbyen, der har det hele. I Spaniens farverige storby finder du et væld af historiske attraktioner, den imponerende shoppinggade La Rambla, hyggelige gader og spansk tapas i særklasse.

En storbyferie til Barcelona er for både par, børnefamilien og vennerne, hvor der er noget for enhver smag, alt sammen med sol og varme i sommermånederne og en ekstra hyggelig atmosfære om vinteren.

Det aktuelle vejr i Barcelona

%weatherwidget:barcelona%
Kilde forecast7.com

%pointofinterest%

Sagrada Família

Oplev den storslåede katedral Sagrada Família, der efter 140 år endnu ikke står færdig. Det ambitiøse byggeri er et af den berømte arkitekt Antoni Gaudís værker. Den unikke bygning er en stor oplevelse – både inde og ude. Katedralen er præget af forskellige arkitektoniske stilarter blandt andet Catalansk Modernisme, Spansk Sen-Gotisk stil og Art Nouveau. Når katedralen står færdig, hvilket efter planen skulle være i 2026, er det den højeste kirke-bygning i verden. Der kan være lang kø, det anbefales derfor at købe en billet inden, så du kan springe køen over.

Carrer Mallorca, 401
08013 Barcelona

Læs mere om Sagrada Família

%pointofinterest%

Camp Nou

Besøg Barcelonas imponerende fodboldstadion Camp Nou, der siden 1957 har været hjemmebane for FC Barcelona. For fodbold- og sportsinteresserede er stadionet bestemt et besøg værd, særligt når det danner rammerne for topkampe i eksempelvis La Liga eller Champions League. Camp Nou kan også besøges i dagtimerne, hvor du kan komme ind og se det flotte og kæmpemæssige stadion, der har plads til 99.000 tilskuere. Camp Nou har også et fodboldmuseum tilknyttet, hvor du især kan gå i dybden med FC Barcelonas historie. Bemærk at man ikke kan komme på en stadion tour på dage, hvor der spilles kamp.

C. d'Arístides Maillol, 12
08028 Barcelona

Læs mere om Camp Nou

%pointofinterest%

Parc Güell 

Gå på opdagelse i smukke Parc Güell, der er endnu et af Gaudís fantastiske værker. Den unikke park byder på særpræget arkitektur og farverige mosaikker. Alt i den forunderlige urbane have lige fra søjler og huse til springvand og gangstier er designet af Gaudí og bærer derfor præg af hans karakteristiske stil. Udover de smukke skulpturer og den flotte arkitektur kan du fra Parc Güell nyde den fantastiske panoramaudsigt ud over Barcelona. Hvis du vil opleve Parc Güell kan det anbefales at købe billetten hjemmefra, da de kun lukker 400 besøgende ind hver halve time.

Carrer d'Olot
08024 Barcelona

Læs mere om Parc Güell

%pointofinterest%

La Rambla

Fra byens midte ved Placa Catalunya og ned til den gamle havn strækker Barcelonas livlige omdrejningspunkt, Ramblaen, sig. Gaden, der er blandt de mest besøgte i Barcelona, byder på masser af liv, boder, blomsterstande, butikker, musik, gøglere, gadekunstnere, spisesteder og finurlige bygninger. Kort sagt er der masser at opleve. Det kan dog særligt anbefales at opleve stemningen på La Boqueria Marked, stoppe op ved nogle af de mange fine boder eller slå et smut forbi den imponerende 56 meter høje søjle med Columbus stående på toppen.

La Rambla
08002 Barcelona

Læs mere om Ramblaen

%pointofinterest%

Casa Batlló 

Fra 1902 til 1906 forvandlede Gaudí forretningsmanden Joseph Battlós helt almindelige lejlighedshus til mesterværket Casa Batlló. Den smukke bygning bærer præg af svungne linjer og en nærmest uovertruffen fantasifuldhed – både inde og ude. Tag på en guidet tur indenfor i Casa Batlló og oplev den utrolige detaljerigdom, som Gaudí har tilført huset. Disse inkluderer blandt andet tagsten formet som drageskæl, en svampeformet kamin og farvestrålende mosaikker.

Passeig de Gràcia, 43
08007 Barcelona

Læs mere om Casa Batlló

Du kan flyve direkte til 
Barcelona fra Aalborg Lufthavn

%price%

 

 

 

Kultur for alle

Et must see, når du besøger Barcelona, er Antoni Gaudís enestående livsværk, Temple Expiatori de la Sagrada Família eller bare Sagrada Família. Kirken er aldrig blevet bygget færdig, og er derfor fortsat en stor byggeplads. Kirken forventes at stå færdig i 2030, men allerede nu kan du opleve den smukke facades detaljer, hvorpå Jesu fødsel og lidelser er illustreret.  

I gadebilledet kan flere af Gaudís værker opleves - blandt andet Casa Milá eller Park Güell, hvor du kan nyde den modernistiske arkitektur med udsigt over Barcelona og Middelhavet. I den gamle bydels centrum, Barri Gótic, kan du opleve bygninger dateret helt tilbage til middelalderen – nogle sågar tilbage til Romerrigets storhedstid.

Inspiration til ferien i Catalonien

Catalonien i nordlige Spanien har en helt særlig stemning at byde på, hvor Barcelona for mange danskere er den ukronede feriehovedstad. Men hvad skal du lige opleve, når ferien går til Barcelona og Catalonien?

Find lidt inspiration til ferien nedenfor, hvad enten du skal på storbyferie eller måske har lyst til at leje en bil for at udforske Guldkysten.

Det får du for pengene

Inden du sætter kursen mod Spanien, er det en god idé at tjekke valutakursen 
_____________________________________

I dag er 1 Euro %exchangerate:EUR% danske kroner værd

Kilde European Central Bank

%pointofinterest%

Buenos Días, Barcelona 

Kombinationen af storby og strandliv gør Barcelona til den ideelle destination.

Læs artikel

%pointofinterest%

Smagen af Barcelona

Små retter i massevis er guf for nysgerrige børnemaver og voksne madentusiaster – Barcelona imponerer.

Læs artikel

%pointofinterest%

Barcelonas charme

Barcelona, byen der har alt. En blændende arkitektur, et dejligt klima, spændende tapas-specialiteter, strand, verdensklasse fodbold m.m.

Læs artikel

%pointofinterest%

På gourmet-ferie i Barcelona

Barcelona lokker med mere end sol og strand; byen er nemlig et mekka af stjernekokke og gode spisesteder.

Læs artikel

%pointofinterest%

Lej en bil og sæt kursen mod Guldkysten

Kombinér storbyen Barcelona med en smuttur til Guldkysten, hvor du blandt andet kan bo på 4-stjernede Tamarit Beach Resort, der ligger 75 km. syd fra Barcelona.

Guldkysten

%pointofinterest%

Billeje i Barcelona

Med en lejebil får du mulighed for at få flere oplevelser på ferien, når du kan komme længere væk. Find den bedste og billigste lejebil i Barcelona lige her.

Find lejebil

OBS: Når du rejser gennem Aalborg Lufthavn, skal du som passager være opmærksom på en række retningslinjer, der er udstedt af Det Europæiske Luftfartssikkerhedsagentur (EASA) og dermed gældende i alle europæiske lufthavne. Det er derfor disse retningslinjer du til enhver tid skal følge, når du befinder dig i Aalborg Lufthavn. Det er vigtigt, at du kender retningslinjerne her før din rejse gennem lufthavnen. For rejsevejledninger til de enkelte destinationer henviser vi til Udenrigsministeriets hjemmeside.