Skip to content

SOLRIGE BARCELONA

Der er noget helt specielt ved den spanske by, Barcelona, hvor solen står højt og den hyggelige spanske atmosfære nærmest byder op til dans. Byen er fyldt med kulturelle og historiske oplevelser i særklasse, hvilket er med til at gøre byen til én af de smukkeste storbyer i Europa. 

Byen er ideel for et vidunderligt citybreak fra hverdagens stres og jag eller en længere ferie, hvis du ikke kan få nok af solen, varmen og den gode mad. Udover den verdenskendte fodboldklub, FC Barcelona, huser byen også nogle af verdens smukkeste, arkitektoniske værker. Det kan klart anbefales at tage en tur til denne fantastiske storby eller bruge Barcelona som et springbræt til dejlige ferieoplevelser udenfor byen. 

Find rejse til Barcelona

Praktisk information

Find flyafgange til Barcelona her:

Vueling
Direkte
Afrejsedage:
M T O T F L S

Når du lander i Barcelona Lufthavn, kan du vælge at rejse med bus eller taxa til selve byen. Her anbefales det at arrangere dette på forhånd.

På din ferie i Barcelona kan du nemt benytte den kollektive trafik, hvor der er både busser og metro. Skal du hurtigere frem, er det nem at få fat på en taxa.

Oplevelser og seværdigheder er der mange af i Barcelona – hvad enten du er til shopping, madoplevelser, kultur eller bare afslapning på stranden.

Læs mere om Barcelona på StorbyGuide.dk 

Rejs til Barcelona

Vueling
Direkte
Afrejsedage:
M T O T F L S
Lignende destinationer

OBS: Regeringen og myndighederne fraråder alle rejser til udlandet til og med den 7. februar 2021. Derudover vil der være krav om en negativ COVID-19 test, taget indenfor 24 timer før afrejse til Danmark fra udlandet.
Rejser du med KLM til Amsterdam kan du, som dansk statsborger, fra klokken kl. 04.30 på afrejsedagen blive testet gratis hos SOS International. For udenlandske passagerer er der selvbetaling. Hver morgen før KLM-afgang kører der en shuttlebus mellem terminalen og teststedet på p-pladsen. 
Hvis du rejser gennem Aalborg Lufthavn er det vigtigt, at du som passager kender og følger retningslinjerne her før din rejse gennem Aalborg Lufthavn, som er udstedt af Det Europæiske Luftfartssikkerhedsagentur (EASA). For generelle rejsevejledninger henviser vi til Udenrigsministeriets hjemmeside ellers hold dig opdateret på Coronasmitte.dk.