Græsk charme

Grækenland er blandt danskernes foretrukne ferieland med en spændende græsk historie, skønne badestrande og god mad.

Vi har samlet alle de dejlige græske ferieøer, som du kan rejse direkte til fra Aalborg Lufthavn. Rejsemålene har den spændende historie fra Middelalderen, og samtidigt har de alle skønne badestrande, en dejlig natur og et fantastisk græsk køkken. 

Rhodos

På Rhodos oplever du levn fra Middelalderen i form af en lang borgmur omkring den gamle bydel i Rhodos by, og på toppen af borgklippen i Lindos ligger en antik tempelruin, der er et meget populært udflugtsmål. Rhodos er også kendt for sine skønne badestrande.

Rhodos byder på en varieret natur, der bør opleves på en tur rundt på øen. Det er let at komme omkring i taxi, lejet bil, på motorcykel, cykel eller med bus.

Læs mere

Meganisi

I Det Ioniske Hav, imellem øen Lefkas og den græske kyst, finder du en lille idyllisk ø med et frodigt landskab, der emmer af både charme og autenticitet – ferieperlen Meganisi. Det er svært ikke at lade sig betage af øens naturskønne landskab, der præges af frodige pinjetræer, forrevne klipper, sølvgrønne oliventræer, skønne bugter og krystalklart hav.

Læs mere

Kreta

På Kreta danses der zorba i stor stil. Dans med de lokale til rytmerne af skøn græsk musik og få en dejlig aften med god mad og vin. Er du til vandring, er den 18 km lange bjergkløft Samaria, der er Europas største, en tur værd.

Læs mere

Samos

Det er ikke nogen tilfældighed, at Grækenlands 8. største ø, Samos, var en klar favorit hos den egyptiske dronning Kleopatra. Den græske ferieperle er bestemt en dronning værdig. Øen er kendt for sin frodighed og som Grækenlands grønneste ø. Med temperaturer på mellem 30 - 35 grader i sommermånederne og et væld af badestrande i både sand, grus og rullesten er det svært ikke at dele begejstringen for dette fantastiske sted. 

Læs mere

Links:

OBS: Udenrigsministeriet har pr. 13. marts 2020 valgt at fraråde alle ikke-nødvendige rejser til hele verden til og med 13. april 2020. Vi henviser til Udenrigsministeriets rejsevejledning for yderligere information. Har du en forestående rejse i denne periode anbefaler vi, at du kontakter rejsebureauet, hvor du har bestilt din rejse, eller flyselskabet, hvor du har købt din flybillet. Vi anbefaler alle rejsende til at orientere sig om evt. aflyste afgange og ankomster på aal.dk samt holde sig selv løbende opdateret på coronasmitte.dk.


Tid Til Flyselskab Gate Status SMS

Tid Fra Flyselskab Ankomsthal Status SMS