Tag på skiferie direkte fra Aalborg

Fra uge 2 kan du komme med Amisol og Sun Tours direkte fra Aalborg til Andorra eller med Højmark Rejser, Vinterly Skirejser eller OnlineSki til Salzburg. Fra slut december til april flyver SAS som noget nyt direkte til de nordiske fjelde ved Sälen og Trysil.

Din næste fantastiske skiferie er lige rundt om hjørnet, hvor der både er mulighed for skioplevelser i Andorra, Østrig og Sälen eller Trysil nordpå direkte fra Aalborg Lufthavn.

Fra uge 2 kan du komme med Højmark Rejser, Vinterly Skirejser og OnlineSki direkte fra Aalborg til Salzburg. Fra Salzburg har du mulighed for at opleve nogle af Østrigs bedste skisportssteder såsom Schladming og Bad Gastein. Du har derfor rig mulighed for at opleve de mange velpræparerede pister, som du finder i de Østrigske Alper, eller den hyggelige autentiske stemning omringet af den smukke natur samt afterskiing i verdensklasse. Det er både muligt at booke en hel uge på ski eller kortere ture på 4-5 dage.

Vil du hellere prøve kræfter med Pyrenæerne, kan du også komme med Sun Tours eller Amisol til Andorras mange pister og smukke natur fra uge 3. Her finder du noget for enhver smag. Skisportsbyen El Tarter byder blandt andet på fantastiske forhold til nybegynderen med skiskoler for både børn og voksne. Er du derimod en garvet skiløber, giver Pas de la Casas udfordrende pister og livlige natteliv perfekte muligheder for en aktiv og udfordrende skiferie. 

SAS åbner fra slut december 2019 en direkte rute til Scandinavian Mountains Airport, som ligger i Sverige, lige ved grænsen mellem Sverige og Norge. Derfra er der kort afstand til både skisportsstederne Trysil i Norge og Sälen i Sverige. Med en flyvetur på 1 time og 20 minutter, og transporttid fra lufthavnen til skisportsstederne på 25-40 minutter, kan du hurtigt være klar til en tur ned ad pisterne eller nyde et glas vin i hyggelige omgivelser i skihytten eller på hotellet.

Andorra Salzburg Sälen-Trysil

 

OBS: Udenrigsministeriet har pr. 13. marts 2020 valgt at fraråde alle ikke-nødvendige rejser til hele verden til og med 13. april 2020. Vi henviser til Udenrigsministeriets rejsevejledning for yderligere information. Har du en forestående rejse i denne periode anbefaler vi, at du kontakter rejsebureauet, hvor du har bestilt din rejse, eller flyselskabet, hvor du har købt din flybillet. Vi anbefaler alle rejsende til at orientere sig om evt. aflyste afgange og ankomster på aal.dk samt holde sig selv løbende opdateret på coronasmitte.dk.


Tid Til Flyselskab Gate Status SMS

Tid Fra Flyselskab Ankomsthal Status SMS