Skip to content

Storbyen du vender tilbage til

Pubs, Guinness-bryggeriet, historiske bygninger og den omkringliggende irske natur er nogle af de ting, der giver lysten til at besøge storbyen Dublin. Det er dog først, når du har besøgt byen, at du finder ud af, hvad der får dig til at vende tilbage gang på gang. Dublin har en helt speciel sjæl og stemning, der sammen med befolkningen eller 'dublinerne', skaber de bedste rammer for en dejlig storbyferie, der er alt andet end kedelig og trist.   

En storbyferie i Dublin er ikke en solferie med høje temperaturer – heller ikke i sommerperioden, selvom temperaturen godt kan komme over de 20 grader. Til gengæld befinder Dublin sig i en tempereret klimazone, som giver milde vintre og begrænset temperaturudsving, hvorfor det er et fremragende feriemål året rundt. 

Find rejse til Dublin

Praktisk information

Find flyafgange til Dublin her:

Nilles Rejser
Charter
Afrejsedage:
M T O T F L S

Det er nemt og billigt at komme rundt i Dublin, hvor du enten kan benytte dig af bussystemet eller det elektriske togsystem DART.

Derudover kan du leje en cykel til at komme rundt i byen eller hoppe på en taxa.

De mere kendte attraktioner som Dublin Castle finder du hurtigt frem til, men er det ikke dit første besøg i Dublin, så er der stadig et hav af oplevelser i vente:

  •  EPIC - The Irish Emigration Museum
  •  The Little Museum of Dublin
  •  Teeling Whiskey Destillery
  •  The Irish Rock & Roll Museum
  •  Richmond Barracks
  •  Marsh's Library

Rejs til Dublin

Nilles Rejser
Charter
Afrejsedage:
M T O T F L S
Lignende destinationer