Skip to content

 

Fantastisk julehygge i London

Nyd julen med en skøn storbyferie i London som et afbræk fra hverdagen. Der venter dig spændende seværdigheder, juleshopping, gode restauranter og hyggelig juleudsmykning i storbyen London. 

 

Du behøver ikke at rejse langt væk for at opleve den helt særlige julestemning, en storby kan byde på. Jul i London er noget helt særligt, og vi har her samlet nogle af de skønne juleseværdigheder i London. Med 3 ugentlige afgange med direkte fly fra Aalborg Lufthavn hele vinteren, bliver det ikke nemmere at komme afsted på storbyjuleferie i London. 

Julestemning og shopping i London

Juleshopping i London er en oplevelse i sig selv. Udover den enestående juleudsmykning i byens mange shopping-distrikter, bugner de også med et væld af gavemuligheder til hele familien. Oxford Street er en af de mest kendte gader i England grundet sine utallige butikker og centre, hvor det burde være en smal sag at finde den helt rette julegave. Byens mange stormagasiner er også anbefalelsesværdige. Besøg for eksempel Harrods, der er et af de finere stormagasiner i London. 

Julestemningen kan også opleves i de mange engelske kirker, som er kendt for deres omfattende og traditionsrige gudstjenester. St. Martin-in-the-Field ved Trafalgar Square er med sine klassiske koncerter og julesalmer en af de mest populære i London. Hvis du ønsker at opleve en julegudstjeneste i den smukke kirke, kan det anbefales, at du allerede før afrejse bestiller billetter, da der er rift om dem. 

Pyntet efter gamle traditioner er Londons mange julemarkeder en helt unik oplevelse. Her kræser boderne for de mange gæster, hvor der bydes på smagsprøver af forskellige juledelikatesser.

 

 

 

Det aktuelle vejr i London

%weatherwidget:london%
Kilde forecast7.com

 

Du kan flyve direkte fra Aalborg
til London 3 gange ugentligt

 

Winter Wonderland i Hyde Park

Et besøg i det juleudsmykkede London kræver også en tur i Hyde Park, der forvandles til et enormt Winter Wonderland og imponerer alle – unge som ældre. I parken kan du eksempelvis stå på skøjter, tage på is-bar, besøge Julemanden, se smukke isskulpturer eller få en fantastisk udsigt fra pariserhjulet. Derudover bliver der arrangeret en række shows i løbet af hele vinteren, der er et besøg værd - specielt for børnefamilier, der ønsker gode juleoplevelser som 'Santa Land' og meget mere.

Tag på forlænget weekend til en helt særlig storby i forhold til at fange den dejlige julestemning, hvor de mange attraktioner bidrager til en begivenhedsrig juleferie - med shopping, julemarkeder, søde sager og juleshows. Jul i London skal nok få dig i den helt rigtige stemning op til jul, samtidig med at du kan få klaret alle julegaveindkøbene. 

Læs mere om London og den mange attraktioner og find en rejse.

OBS: Regeringen og myndighederne fraråder alle rejser til udlandet til og med den 7. februar 2021. Derudover vil der være krav om en negativ COVID-19 test, taget indenfor 24 timer før afrejse til Danmark fra udlandet.
Rejser du med KLM til Amsterdam kan du, som dansk statsborger, fra klokken kl. 04.30 på afrejsedagen blive testet gratis hos SOS International. For udenlandske passagerer er der selvbetaling. Hver morgen før KLM-afgang kører der en shuttlebus mellem terminalen og teststedet på p-pladsen. 
Hvis du rejser gennem Aalborg Lufthavn er det vigtigt, at du som passager kender og følger retningslinjerne her før din rejse gennem Aalborg Lufthavn, som er udstedt af Det Europæiske Luftfartssikkerhedsagentur (EASA). For generelle rejsevejledninger henviser vi til Udenrigsministeriets hjemmeside ellers hold dig opdateret på Coronasmitte.dk.