Skip to content

Konkurrencevilkår

Konkurrencen løber frem til mandag d. 7. december 2020 klokken 10.00, hvorefter der trækkes én vinder. Vi trækker én vinder af to flybilletter tur/retur Aalborg-København med DAT's MD83 VIP-fly, der flyver på hverdage (eftermiddagsafgang) i perioden 7. december til og med 23. december. Flybilletterne gælder kun i denne periode og kun med MD83-flyet, hvor du kan se afgange på DAT's hjemmeside.

Vinderen trækkes blandt alle besvarelser/kommentarer i konkurrenceopslaget. Ved deltagelse i konkurrencen accepterer du, at dit navn må offentliggøres i et opslag på Aalborg Lufthavns Facebookside i forbindelse med annoncering af vinderen. Vinderen får også direkte besked.

Ansatte ved Aalborg Lufthavn og deres nærmeste familie kan ikke deltage. Konkurrencerne er hverken sponsoreret, administreret, støttet af, eller associeret med Facebook. Ved afgivelse af tilladelser og informationer, gives disse til Aalborg Lufthavn, ikke til Facebook.
Du skal være over 18 år for at deltage i konkurrencen.

Præmie:

Den 7. december 2020 trækkes én vinder af to flybilletter tur/retur Aalborg-København med DAT's MD83 VIP-fly, der flyver på hverdage (eftermiddagsafgang) i perioden 7. december til og med 23. december. Præmien kan kun benyttes på MD83-afgange i denne periode og kan ikke byttes til kontanter. Der tages forbehold for udsolgte afgange.

Konkurrencen stilles til rådighed af: Aalborg Lufthavn, Ny Lufthavnsvej 100, 9400 Nørresundby. 

OBS: Regeringen og myndighederne fraråder alle rejser til og fra udlandet inklusiv erhvervsrejser til og med den 7. februar 2021. Derudover vil der fra den 9. januar kl. 17.00 til og med 7. februar være krav om en negativ COVID-19 test, taget indenfor 24 timer før afrejse til Danmark. Hold dig opdateret på Coronasmitte.dk.
Hvis du rejser gennem Aalborg Lufthavn, skal du som passager være opmærksom på en række retningslinjer, der er udstedt af Det Europæiske Luftfartssikkerhedsagentur (EASA) og dermed gældende i alle europæiske lufthavne. Det er vigtigt, at du kender og følger retningslinjerne her før din rejse gennem Aalborg Lufthavn. For generelle rejsevejledninger henviser vi til Udenrigsministeriets hjemmeside.