Konkurrencevilkår

Konkurrencen løber frem til fredag d. 3. juli 2020, hvorefter der trækkes én vinder. Vi trækker én vinder af to flybilletter tur/retur Aalborg-Bornholm med DAT inklusive et weekendophold for to på Griffen Spa Hotel. Vinderen trækkes blandt alle besvarelser/kommentarer i konkurrenceopslaget. Ved deltagelse i konkurrencen accepterer du, at dit navn må offentliggøres i et opslag på Aalborg Lufthavns Facebookside i forbindelse med annoncering af vinderen. Vinderen får også direkte besked.

Ansatte ved Aalborg Lufthavn og deres nærmeste familie kan ikke deltage. Konkurrencerne er hverken sponsoreret, administreret, støttet af, eller associeret med Facebook. Ved afgivelse af tilladelser og informationer, gives disse til Aalborg Lufthavn, ikke til Facebook.
Du skal være over 18 år for at deltage i konkurrencen.

Præmie:

Den 3. juli 2020 trækker én vinder af to flybilletter tur/retur Aalborg-Bornholm med DAT inklusive et weekendophold for to på Griffen Spa Hotel. Præmien kan ikke byttes til kontanter. Der tages forbehold for udsolgte afgange.

Konkurrencen stilles til rådighed af: Aalborg Lufthavn, Ny Lufthavnsvej 100, 9400 Nørresundby. 

OBS: Når du rejser gennem Aalborg Lufthavn, skal du som passager være opmærksom på en række retningslinjer, der er udstedt af Det Europæiske Luftfartssikkerhedsagentur (EASA) og dermed gældende i alle europæiske lufthavne. Det er derfor disse retningslinjer du til enhver tid skal følge, når du befinder dig i Aalborg Lufthavn. Det er vigtigt, at du kender retningslinjerne her før din rejse gennem lufthavnen.


Tid Til Flyselskab Gate Status SMS

Tid Fra Flyselskab Ankomsthal Status SMS