Skip to content

Skønhedens ø i Middelhavet

Korsika er nok Middelhavets og Frankrigs smukkeste ø. Det er derfor ikke underligt, at franskmændene selv kalder Korsika for ”Isle de la Beauté” - Skønhedens ø. Her er fantastiske landskaber, kilometerhøje bjerge, pragtfulde strande og et skønt tempereret klima med milde temperaturer og svalende briser. I parkerne i de farverige byer spiller de lokale petanque og verdenssituationen drøftes på havnepromenader og fortovscaféer, som regel efterfulgt af en espresso eller et glas pastis. Og får du lyst til eventyr, så byder Korsika på en verden af oplevelser, hvor øens mest berømte søn, Napoleon, spiller en hovedrolle.

På Korsika kommer du ikke udenom hovedbyen, Calvi, som er den største by på den korsikanske nordvestkyst i regionen La Balagne. Her finder du et rigt udvalg af restauranter, cafeer og specialbutikker, og du kan bruge timer på, at på opdagelse i de krogede gader. Byens vartegn er det imponerende citadel fra 1100-tallet, og stranden i Calvi er en af øens absolut bedste.

(Nilles Rejser)

Find rejse til Korsika

Praktisk information

Find flyafgange til Korsika her:

Nilles Rejser
Charter
Afrejsedage:
M T O T F L S

Med en rejse til Korsika med Nilles Rejser, bliver der søget for al transport, som mest foregår med lokale busselskaber.

Rejs til Korsika

Nilles Rejser
Charter
Afrejsedage:
M T O T F L S
Lignende destinationer