Aalborg Airport Hotel

Overnat på Aalborg Airport Hotel, der er et moderne lufthavnshotel og mere til. Gæster på hotellet kan checke ind og aflevere deres bagage i lufthavnen i op til 23 timer før afgang for rute- og charterflyvninger med SAS, Norwegian, KLM og Lufthansa. Du kan derfor undgå stress og jag, når du ankommer til lufthavnen, hvor du efter en god nats søvn bare kan gå direkte til sikkerhedskontrollen. Derefter kan du i ro og mag få en bid mad eller gå en tur i lufthavnens DutyFree shop på vej ud til din gate.

Rejser du med andre fly- eller charterselskaber, kan du se de respektive check-in tider.

Hotellets reception har åbent 24 timer i døgnet. Det betyder, at du kan checke ind, når det passer dig.

Morgenmad serveres fra kl. 5.00-9.00 alle dage.

Der er opstillet infoskærme på hotellet, der viser opdateringer om lufthavnens afgange. På den måde kan du følge med samtidig med, at du nyder din morgenmad i rolige opgivelser i pejseloungen.

Hotellet har 64 dobbeltværelser, hyggeligt lounge miljø og bar område samt morgenmadsrestaurant i dagtimerne.

God rejse!

Besøg Aalborg Airport Hotels hjemmeside

OBS: Udenrigsministeriet har pr. 13. marts 2020 valgt at fraråde alle ikke-nødvendige rejser til hele verden til og med 13. april 2020. Vi henviser til Udenrigsministeriets rejsevejledning for yderligere information. Har du en forestående rejse i denne periode anbefaler vi, at du kontakter rejsebureauet, hvor du har bestilt din rejse, eller flyselskabet, hvor du har købt din flybillet. Vi anbefaler alle rejsende til at orientere sig om evt. aflyste afgange og ankomster på aal.dk samt holde sig selv løbende opdateret på coronasmitte.dk.


Tid Til Flyselskab Gate Status SMS

Tid Fra Flyselskab Ankomsthal Status SMS