DELI

OBS: Grundet COVID-19 tilbyder vi for nuværende et mindre udvalg af mad og drikke.

DELI er Aalborg Lufthavns store madområde. Her er det grundlæggende koncept Grab & Go, hvor du som rejsende nemt og hurtigt kan få stillet sulten og tørsten. I DELI finder du morgenmad, frokost og snacks, der passer til enhver tid på dagen.

Konceptet Grab & Go gør det nemt og hurtigt at få en bid mad eller drikke. DELI er et tag-selv område, hvor du selv vælger og tager din mad og drikke, og blot betaler ved kassen. Du finder for eksempel vores kaffe/the-ø, hvor du selv skænker din kaffe og blot går til kassen og betaler. Derudover finder du vores store udvalg af snacks og sandwiches, der alle er pakket i ready-to-go pakker – hvilket også gør det muligt at medbringe din mad fra DELI ombord på flyet. 

Igennem DELI’s Grab & Go koncept behøver du ikke længere at gå på kompromis med kvaliteten af din mad, hvis du er på farten. Der er nemlig fokus på råvarerne i DELI, og de er alle nøje udvalgt for at give dig et sundt og godt alternativ på farten. Det ekstra fokus på råvarerne er derudover med til at give dig en inspirerende madoplevelse, da omhyggeligt udvalgte smagssammensætninger trækker madniveauet op til nye højder.

Hver dag indtil kl. 11.00 bliver der tilbudt en morgenmenu. Her er det muligt at få alt fra et rundstykke med ost eller Nutella til frisk frugt eller skyr med lækkert tilbehør. Efter kl. 11.00 bliver morgenmenuen erstattet af et stort udvalg af sandwiches samt små salater og større måltidssalater eller smørrebrød. Derudover bliver der igennem hele dagen tilbudt et væld af snacks, hvor det er muligt at få alt fra lette snacks, som tortillachips med tilbehør, til lune snacks såsom ristet hotdogs. Hvis du ønsker en let snack tilbydes der også dette i form af for eksempel pølsehorn og panini samt lidt til den søde tand i form af cookies og muffins.

Alt du finder i DELI er frisklavet, hvilket sørger for, at kvaliteten og smagsoplevelsen altid er i top. Derudover bliver menuen ændret kontinuerligt, da gæsten altid er i centrum. Efterspørgsler bliver derfor altid budt velkommen og ofte mødt, da målet er at kunne tilbyde noget for alle.

Menu:
Morgen - Middag/aften - Snacks

Obs. Det er muligt at betale med MobilePay i Aalborg Lufthavn.

DELI åbner 2 timer før første afgang, og lukker efter det sidste afgåede fly.

Kontakt til DELI kan gøres på:

Telefon: +45 96 32 67 79

Email: food@aal.dk

OBS: Når du rejser gennem Aalborg Lufthavn, skal du som passager være opmærksom på en række retningslinjer, der er udstedt af Det Europæiske Luftfartssikkerhedsagentur (EASA) og dermed gældende i alle europæiske lufthavne. Det er derfor disse retningslinjer du til enhver tid skal følge, når du befinder dig i Aalborg Lufthavn. Det er vigtigt, at du kender retningslinjerne her før din rejse gennem lufthavnen. For rejsevejledninger til de enkelte destinationer henviser vi til Udenrigsministeriets hjemmeside.


Tid Til Flyselskab Gate Status SMS

Tid Fra Flyselskab Ankomsthal Status SMS