Heineken Gastro Pub

Heineken Gastro Pub er Aalborg Lufthavns nye spisested, hvor der tilbydes noget for alle. Her kan du opleve den unikke blanding af det hyggelige barmiljø samtidigt med, at du kan få en kulinarisk oplevelse med gastronomi på højt plan. De stille og rolige omgivelser er med til at skabe en afslappet atmosfære, hvilket kan være med til at skabe rammen for en dejlig pause inden turen går videre. Og alle er velkomne.

Gastro Pub henvender sig nemlig til alle, og der sættes stor pris på at opfylde alles behov. Her kan du nyde et let eller stort måltid, eller blot tage et pit-stop imens du nyder en kold øl eller et glas vin. Desuden kan du lade din telefon eller tablet op, da der findes stikkontakter og opladningsmuligheder ved alle borde.

I udvalget af mad bliver der lagt stor vægt på at kunne tilbyde noget for enhver smag. De gode råvarer er i fokus, hvor især de friske og sunde råvarer bliver prioriteret. Derudover bliver der lagt vægt på, at du kan lade dig inspirere af vores unikke smagssammensætninger, som er nøje udvalgt. For at sikre at menuen tilbyder noget for enhver smag, er der blevet lagt vægt på alsidigheden. For de helt små tilbydes der for eksempel kyllingenuggets og hamburgere. Resten af menuen byder på alt lige fra en steak-burger til caesar salat eller fra en laksesandwich til pasta carbonara. Hvis du skulle have lyst til en dessert, bliver dette også tilbudt i form af chokoladekage eller vaniljeis med lækkert tilbehør.

I ægte Gastro Pub-stil kan du også her nyde det store udvalg af drikkevarer. Her finder du alt lige fra sodavand til lækre specialøl. Specialøllene er nøje udvalgt, hvor især det ekstra kolde Heineken fadølsanlæg er et must-try, da den ikke findes mange andre steder i verden. Derudover finder du også et bredt udvalg af rød-, hvid- og rosévine samt champagner fra diverse steder i verden. Hvis du er mere til varme drikke eller drinks og diverse spiritus, findes dette også med et tilsvarende bredt udvalg. Som et supplement til dine drikkevarer kan du nyde godt af diverse snacks, som også bliver tilbudt.

Menu:
Menukort - Drikkevarer - Vinkort

Heineken Gastro Pub åbner 2 timer før første afgang, og lukker efter det sidste afgåede fly.

Kontakt til Gastro Pub kan gøres på:

Telefon: 96 32 67 79

Email: food@aal.dk