Heineken Gastro Pub

I Heineken Gastro Pub finder du den autentiske gastro-oplevelse med et bredt udvalg af drikkevarer og solid gastro-mad, hvor der er noget for alle – lige fra rosé og caesar salad til veninderne til burger og pomfritter til børnefamilien. I lufthavnens Gastro Pub oplever du den unikke blanding af det hyggelige barmiljø samtidigt med, at du kan få en madoplevelse med kvalitet i fokus. Derudover er der et stort udvalg af fadøl, vin, champagne og økologiske vine.

De stille og rolige omgivelser er med til at skabe en afslappet atmosfære, hvilket kan være med til at skabe rammen for en dejlig pause inden turen går videre. Desuden kan du lade din telefon eller tablet op, da der findes stikkontakter og opladningsmuligheder ved alle borde.

Gastromad til enhver smag

I udvalget af mad bliver der lagt stor vægt på at kunne tilbyde noget for enhver smag. De gode råvarer er i fokus, hvor især de friske råvarer og økologi bliver prioriteret. Derudover bliver der lagt vægt på alsidigheden, så alle rejsende kan finde noget, der passer til dem – samtidig med, at der er mulighed for at prøve noget nyt. For de helt små tilbydes der for eksempel en kids burger. Resten af menuen, der tilpasses løbende efter de rejsendes ønsker, byder på alt lige fra en portobello burger til caesar salad eller fra en grillet panini til nachos. Hvis du skulle have lyst til en let snack til en kold øl eller et glas rødvin, så tilbydes der også peanuts og chilinuts. 

Noget godt til ganen i ægte Gastro Pub-stil

I Heineken Gastro Pub kan du også nyde det store udvalg af drikkevarer. Her finder du alt lige fra sodavand til lækre fadøl. Øllene er nøje udvalgt, hvor især det ekstra kolde Heineken fadølsanlæg er et must-try, da den ikke findes mange andre steder i verden, og der er bare noget særligt i at få serveret en fadøl ved frysetemperatur. Derudover finder du også et bredt udvalg af rød-, hvid- og rosévine samt champagner fra diverse steder i verden. Den gode vinoplevelse er i fokus i Gastro Pub, hvorfor der også er et bredt udvalg af økologiske vine, der efterhånden er kommet godt ind på markedet.

Det dygtige personale står altid klar til at hjælpe med det mindste, også hvis det er at pege dig i den rigtige retning af en god vin, der passer til din veggie burger.  

Menu:
Menukort - Drikkevarer - Vinkort

Heineken Gastro Pub åbner 2 timer før første afgang, og lukker efter det sidste afgåede fly.

Kontakt til Gastro Pub kan gøres på:

Telefon: 96 32 67 79

Email: food@aal.dk


Tid Til Flyselskab Gate Status SMS

Tid Fra Flyselskab Ankomsthal Status SMS