Skip to content

Nyd Atlantens perle

En grøn oase i Atlanterhavet, hvor de naturrige og rolige omgivelser skaber ekstraordinære rammer for en ferie med hele familien. Du kan både nyde afslapning på øens strande eller aktivere dig selv og familien med fantastiske vandreture gennem øens dybde.

Madeira er en Atlanterhavsø, der blev til ved et undersøisk vulkanudbrud for millioner af år siden. Dette bærer den skønne natur præg af med de høje bjerge, dybe dale og klippeskær. Blomsterne pryder øens mange skråninger, og du finder derfor også en smuk botanisk have på Madeira - der ikke uden grund ofte omtales som ”Den flydende have”.

Den frodige ø kan også bryste sig af at fremstille en yderst velsmagende Madeira-vin. Druerne dyrkes overalt på øens bjergskråninger og vinmarker, hvor den askerige og vulkanske jord iscenesætter de bedste omstændigheder for at lave en fantastisk og unik form for vin.

Find rejse til Madeira

Praktisk information

Find flyafgange til Madeira her:

Nilles Rejser
Charter
Afrejsedage:
M T O T F L S
Bravo Tours
Charter
Afrejsedage:
M T O T F L S

På Madeira kommer nemmest rundt med bus, men har du bestilt gennem et rejseselskab bliver der som regel sørget for transport på forhånd.

Rejs til Madeira

Nilles Rejser
Charter
Afrejsedage:
M T O T F L S
Bravo Tours
Charter
Afrejsedage:
M T O T F L S
Lignende destinationer

Mundbind/visir er fortsat obligatorisk i Aalborg Lufthavn og alle andre lufthavne i EU                      –                      Læs om testcentre i lufthavnen på Falck.dk og PentaBase.com