God start på det nye år i Aalborg Lufthavn

Aalborg Lufthavn er kommet godt ind i det nye år. Januar måned viser nemlig et flot resultat i forhold til 2009. I januar måned 2010 rejste 89.468 passagerer til og fra Aalborg Lufthavn mod 64.338 passagerer i samme måned sidste år. Det svarer til en fremgang på 39 procent.

Sammenlignet med januar sidste år, er dette års januar bemærkelsesværdig meget bedre, men det skyldes også, at januar 2009 var præget af lav rejseaktivitet generelt.

 - Det er vigtigt, at man kender faktorerne bag dette meget positive tal på 39 procent, da januar 2009 var præget af eftervirkningerne af Sterlings konkurs og finanskrisen, siger lufthavnsdirektør Søren Svendsen.

Samlet set nåede indenrigsruten, hvor SAS, Cimber Sterling og Norwegian tilsammen udbyder over 40 flyvninger om dagen mellem Aalborg og København 73.990 passagerer. Det er en stigning på 16.632 passagerer, svarende til et plus på 29 procent i forhold til samme måned sidste år. Udenrigstrafikken har haft en fremgang på 481 procent i forhold til samme måned sidste år. Også chartertrafikken er kommet godt fra start, da man her ser en fremgang på 12.3 procent.

- Faktisk var Aalborg Lufthavn lukket for al trafik i et lille døgn mellem tirsdag den 5. januar og onsdag den 6. januar, hvorfor vi mistede små 2000 passagerer, så generelt er vi meget optimistiske forud for det kommende år, slutter lufthavnsdirektør Søren Svendsen

For yderligere information kontakt:
Marketing- og kommunikationschef Rikke Mølgaard + 45 2711 6633


/ Skrevet af: Rikke Mølgaard

OBS: Udenrigsministeriet har pr. 13. marts 2020 valgt at fraråde alle ikke-nødvendige rejser til hele verden til og med 13. april 2020. Vi henviser til Udenrigsministeriets rejsevejledning for yderligere information. Har du en forestående rejse i denne periode anbefaler vi, at du kontakter rejsebureauet, hvor du har bestilt din rejse, eller flyselskabet, hvor du har købt din flybillet. Vi anbefaler alle rejsende til at orientere sig om evt. aflyste afgange og ankomster på aal.dk samt holde sig selv løbende opdateret på coronasmitte.dk.


Tid Til Flyselskab Gate Status SMS

Tid Fra Flyselskab Ankomsthal Status SMS