Aalborg Lufthavn på mobilen

Aalborg Lufthavn er gået i luften med en spritny mobil-service til alle, der har brug for at tjekke informationer fra og om lufthavnen - mens de er på farten.

Det nye mobilsite skal gøre det lettere for de rejsende i Aalborg Lufthavn at tjekke flyafgange og 
-ankomster, parkeringsmuligheder, retningslinjer for bagage og andre serviceinformationer.


”For Aalborg Lufthavn er det vigtigt at imødekomme passagernes ønsker og behov. Og udviklingen på mobilområdet betyder, at det både nu og i fremtiden bliver mere almindeligt og attraktivt at søge information og viden ved hjælp af mobiltelefonen”, siger marketing- og kommunikationschef i Aalborg Lufthavn, Rikke Mølgaard.


Sms-opdateringer og live-parkering

På mobilsitet kan man også tilmelde sig en sms-service, for derigennem at få relevante opdateringer om specifikke flyafgange og -ankomster via sms.


Kort ind i det nye år bliver der lagt elektroder i jorden, som kan fortælle, hvor mange ledige parkeringspladser, der findes i hvert P-område. Det betyder, at allerede inden man tager hjemmefra kan man orientere sig om, hvilket parkeringsområde det er fornuftigt at sigte mod, når man ankommer til Aalborg Lufthavn.


Hurtigt og nemt


Mobilsitet virker på den måde, at hvis man trykker ”aal.dk” ind i mobiltelefonens browser, får man mulighed for at gå ind på en særlig mobil-hjemmeside, som er optimeret til visning på mobiltelefoner. Det kræver blot, at mobiltelefonen har en browser til at surfe rundt på internettet.


OBS: Når du rejser gennem Aalborg Lufthavn, skal du som passager være opmærksom på en række retningslinjer, der er udstedt af Det Europæiske Luftfartssikkerhedsagentur (EASA) og dermed gældende i alle europæiske lufthavne. Det er derfor disse retningslinjer du til enhver tid skal følge, når du befinder dig i Aalborg Lufthavn. Det er vigtigt, at du kender retningslinjerne her før din rejse gennem lufthavnen. For rejsevejledninger til de enkelte destinationer henviser vi til Udenrigsministeriets hjemmeside.


Tid Til Flyselskab Gate Status SMS

Tid Fra Flyselskab Ankomsthal Status SMS