Aalborg Lufthavn på mobilen

Aalborg Lufthavn er gået i luften med en spritny mobil-service til alle, der har brug for at tjekke informationer fra og om lufthavnen - mens de er på farten.

Det nye mobilsite skal gøre det lettere for de rejsende i Aalborg Lufthavn at tjekke flyafgange og 
-ankomster, parkeringsmuligheder, retningslinjer for bagage og andre serviceinformationer.


”For Aalborg Lufthavn er det vigtigt at imødekomme passagernes ønsker og behov. Og udviklingen på mobilområdet betyder, at det både nu og i fremtiden bliver mere almindeligt og attraktivt at søge information og viden ved hjælp af mobiltelefonen”, siger marketing- og kommunikationschef i Aalborg Lufthavn, Rikke Mølgaard.


Sms-opdateringer og live-parkering

På mobilsitet kan man også tilmelde sig en sms-service, for derigennem at få relevante opdateringer om specifikke flyafgange og -ankomster via sms.


Kort ind i det nye år bliver der lagt elektroder i jorden, som kan fortælle, hvor mange ledige parkeringspladser, der findes i hvert P-område. Det betyder, at allerede inden man tager hjemmefra kan man orientere sig om, hvilket parkeringsområde det er fornuftigt at sigte mod, når man ankommer til Aalborg Lufthavn.


Hurtigt og nemt


Mobilsitet virker på den måde, at hvis man trykker ”aal.dk” ind i mobiltelefonens browser, får man mulighed for at gå ind på en særlig mobil-hjemmeside, som er optimeret til visning på mobiltelefoner. Det kræver blot, at mobiltelefonen har en browser til at surfe rundt på internettet.


OBS: Udenrigsministeriet har pr. 13. marts 2020 valgt at fraråde alle ikke-nødvendige rejser til hele verden til og med 13. april 2020. Vi henviser til Udenrigsministeriets rejsevejledning for yderligere information. Har du en forestående rejse i denne periode anbefaler vi, at du kontakter rejsebureauet, hvor du har bestilt din rejse, eller flyselskabet, hvor du har købt din flybillet. Vi anbefaler alle rejsende til at orientere sig om evt. aflyste afgange og ankomster på aal.dk samt holde sig selv løbende opdateret på coronasmitte.dk.


Tid Til Flyselskab Gate Status SMS

Tid Fra Flyselskab Ankomsthal Status SMS