Første direkte flyrute fra Jylland til USA

Fra 14. juni 2011 kan passagerer flyve direkte til Florida fra Aalborg Lufthavn. Den første og eneste oversøiske rute fra Jylland giver helt nye feriemuligheder.

Til sommer rykker Disney World i Orlando, alligatorerne i Everglades nationalpark og palmerne på Miami Beach lidt tættere på Jylland.
Rejseselskabet Comefly A/S åbner nemlig en direkte rute fra Aalborg til Florida med 20 afgange i perioden fra 14. juni 2011 til 26. oktober 2011.
 
Slut med kaotiske mellemlandinger
Dermed er det slut med lange køreture til Hamborg og København og slut med tidsrøvende og kaotiske mellemlandinger.
Når bilen holder parkeret på en af Aalborg Lufthavns 2900 gratis p-pladser, er Southwest Florida International Airport kun 9 ½ timer væk. Begge lufthavne er overskuelige og tilbyder moderne faciliteter og høj service. 
Priserne starter fra 3995,- for en returbillet, og nedtælling til billetsalget er allerede startet.

Florida er underholdningsmekka
Når Airbus 330-200 flyene lander i Fort Myers i Florida tidligt på eftermiddagen, er der ikke langt til kridhvide strande ved den Mexicanske Golf og kun 2,5 timer i bil til Miami. 
Floridas strande strækker sig næsten 1200 km, og med en gennemsnitstemperatur på 23 grader kan Florida med god grund kaldes Solskinsstaten. 
Hvert år tager 40 millioner gæster til byen Orlando for at opleve verdens største vandland, SeaWorld, Kennedy Space Center, Universal Studios og Walt Disney World Resort, som er verdens største forlystelseskompleks.
Florida byder også på eksotisk plante- og dyreliv. I Everglades National Park er det blandt andet muligt at se alligatorer, vaskebjørne, slanger, grå ræve og den sjældne Florida-panter.
Miami byder på livligt natteliv, billig shopping, farverig Art Deco stil og den cubanske bydel Little Havana.
Sammenlagt er der masser af potentiale for en spændende sommerferie.

Amerikanske turister til Danmark
Den nye rute giver ikke bare danske feriegæster nye muligheder. 
For når flyene sætter kurs mod Aalborg, kan der udover danskere også være amerikanske turister ombord. 
Den nye rute er altså også et spændende potentiale for turisterhvervet i Nordjylland, som får mulighed for at vise amerikanerne nogle af regionens autentiske attraktioner.


OBS: Udenrigsministeriet har pr. 13. marts 2020 valgt at fraråde alle ikke-nødvendige rejser til hele verden til og med 13. april 2020. Vi henviser til Udenrigsministeriets rejsevejledning for yderligere information. Har du en forestående rejse i denne periode anbefaler vi, at du kontakter rejsebureauet, hvor du har bestilt din rejse, eller flyselskabet, hvor du har købt din flybillet. Vi anbefaler alle rejsende til at orientere sig om evt. aflyste afgange og ankomster på aal.dk samt holde sig selv løbende opdateret på coronasmitte.dk.


Tid Til Flyselskab Gate Status SMS

Tid Fra Flyselskab Ankomsthal Status SMS