Skip to content

Fremgang over hele linjen

Aalborg Lufthavn har igen oplevet en rigtig god måned. Således rejste 123.738 passagerer til og fra Aalborg Lufthavn i august 2010 mod 103.544 passagerer i samme måned sidste år. Det svarer til en fremgang på 19,5 procent.

Som det også var tilfældet i sidste måned (juli), ses den helt store fremgang igen i den direkte udenrigstrafik, idet 15.152 passagerer benyttede de mange direkte ruter ud af Aalborg Lufthavn. Samme måned sidste år var der tale om 10.400 passagerer, og dermed en fremgang på hele 45,7 %.


- Endnu engang ser vi, at der er et stort marked for direkte udenrigstrafik ud af Aalborg Lufthavn. Når pris og destination er den samme som tilbydes i andre lufthavne, er og bliver vores gratis parkering en stærk konkurrence parameter, siger lufthavnsdirektør Søren Svendsen. 
Chartertrafikken har ligeledes haft fremgang. Således rejste 19.710 passagerer på charterferie fra Aalborg i august 2010, mod 18.022 passagerer i samme måned sidste år, hvilket svarer til en fremgang på 9,4 procent.


Indenrigstrafikken udgør stadig en stor del af Aalborg Lufthavns samlede trafik. I august 2010 rejste 88.876 passagerer mellem Aalborg og København og retur mod 75.122 i august 2009. Dette er en stigning på 18,3 procent.


- Vi vil forsætte med at tiltrække passagerer fra hele Jylland, vi har et helt unikt produkt, og det er der allerede mange, der har fået øje på. Vi glæder os over succesen, men fortsætter det hårde arbejde og allerede i september vil man igen opleve en markedsføringskampagne fra Aalborg Lufthavn, slutter Søren Svendsen.


OBS: Når du rejser gennem Aalborg Lufthavn, skal du som passager være opmærksom på en række retningslinjer, der er udstedt af Det Europæiske Luftfartssikkerhedsagentur (EASA) og dermed gældende i alle europæiske lufthavne. Det er derfor disse retningslinjer du til enhver tid skal følge, når du befinder dig i Aalborg Lufthavn. Det er vigtigt, at du kender retningslinjerne her før din rejse gennem lufthavnen. For rejsevejledninger til de enkelte destinationer henviser vi til Udenrigsministeriets hjemmeside.