Skip to content

Update; Aalborg Lufthavn bygger til

Der er kommet nye illustrationer, som skal give et indtryk af, hvordan der vil se ud indenfor, når terminalen står færdig i 2013.

På Aalborg Lufthavns repræsentantskabsmøde d. 29. marts blev der givet grønt lys for en udvidelse af Aalborg Lufthavns terminalbygning, p-område og standpladser (flyholdepladser).

Der er i alt budgetteret med 150 mio. kr.

Fakta vedr. udvidelse af Aalborg Lufthavn

Budgetteret til 150 mio. kr.

Udvider fra 6 -12 gates Udvider fra 5 – 9 Standpladser (fly-parkering)

Udvider med 1000 nye p-pladser

Første fase af udvidelsen: 12 fag mod nord. Dvs. 12 x 6 meter står klar efter første fase, som forventes afsluttet den 1. juni 2012.

Se slideshow her.


OBS: Regeringen og myndighederne fraråder alle rejser til og fra udlandet inklusiv erhvervsrejser til og med den 7. februar 2021. Derudover vil der fra den 9. januar kl. 17.00 til og med 7. februar være krav om en negativ COVID-19 test, taget indenfor 24 timer før afrejse til Danmark. Hold dig opdateret på Coronasmitte.dk.
Hvis du rejser gennem Aalborg Lufthavn, skal du som passager være opmærksom på en række retningslinjer, der er udstedt af Det Europæiske Luftfartssikkerhedsagentur (EASA) og dermed gældende i alle europæiske lufthavne. Det er vigtigt, at du kender og følger retningslinjerne her før din rejse gennem Aalborg Lufthavn. For generelle rejsevejledninger henviser vi til Udenrigsministeriets hjemmeside.