Skip to content

Aalborg-Barcelona med Vuelings Airlines

Fra foråret 2012 kan du komme til Barcelona direkte fra Aalborg Lufthavn med det spansk lavprisselskab Vueling Airlines, som er Europas fjerdestørste lavprisselskab.

Fra foråret 2012 kan du komme til Barcelona direkte fra Aalborg Lufthavn med det spansk lavprisselskab Vueling Airlines, som er Europas fjerdestørste lavprisselskab.

Der bliver to ugentlige afgange til Barcelona, BCN, som er Barcelonas primære lufthavn.

Første afgang er 25. marts 2012. Vueling flyver med det meget lækre Airbus A320-200, som tager 180 passagerer.

Der er afgang fra Aalborg hver torsdag og søndag. Det er dermed en ideel rute for citybreak torsdag til søndag eller miniferie fra søndag til torsdag, eller en hel uges ferie søndag til søndag - der er mange ting at opleve i Barcelona, og når man ikke skal betale for parkeringen i Aalborg Lufthavn, hvorfor så ikke blive en hel uge?

Vuelings rutenet fra Barcelona (BCN) gør ruten meget interessant som knudepunkt for en mangfoldighed af destinationer i Europa og Nordafrika - faktisk tilbyder Vueling hele 44 destinationer fra Barcelona El Prat (BCN), og med mulighed for at checke bagage i gennem til slutdestination fungerer Barcelona samtidig fremragende som mellemstation. 

Til det knyttede Aalborg Lufthavns direktør, Søren Svendsen, denne kommentar.

- Vi har en del passagerer i vort optageområde, der i dag flyver fra Århus til Girona. Ruten ud af Aalborg til Barcelona El Prat lufthavnen vil være mere attraktiv, udtaler han til Check-in.


OBS: Regeringen og myndighederne fraråder alle rejser til og fra udlandet inklusiv erhvervsrejser til og med den 7. februar 2021. Derudover vil der fra den 9. januar kl. 17.00 til og med 7. februar være krav om en negativ COVID-19 test, taget indenfor 24 timer før afrejse til Danmark. Hold dig opdateret på Coronasmitte.dk.
Hvis du rejser gennem Aalborg Lufthavn, skal du som passager være opmærksom på en række retningslinjer, der er udstedt af Det Europæiske Luftfartssikkerhedsagentur (EASA) og dermed gældende i alle europæiske lufthavne. Det er vigtigt, at du kender og følger retningslinjerne her før din rejse gennem Aalborg Lufthavn. For generelle rejsevejledninger henviser vi til Udenrigsministeriets hjemmeside.