Aalborg-Barcelona med Vuelings Airlines

Fra foråret 2012 kan du komme til Barcelona direkte fra Aalborg Lufthavn med det spansk lavprisselskab Vueling Airlines, som er Europas fjerdestørste lavprisselskab.

Fra foråret 2012 kan du komme til Barcelona direkte fra Aalborg Lufthavn med det spansk lavprisselskab Vueling Airlines, som er Europas fjerdestørste lavprisselskab.

Der bliver to ugentlige afgange til Barcelona, BCN, som er Barcelonas primære lufthavn.

Første afgang er 25. marts 2012. Vueling flyver med det meget lækre Airbus A320-200, som tager 180 passagerer.

Der er afgang fra Aalborg hver torsdag og søndag. Det er dermed en ideel rute for citybreak torsdag til søndag eller miniferie fra søndag til torsdag, eller en hel uges ferie søndag til søndag - der er mange ting at opleve i Barcelona, og når man ikke skal betale for parkeringen i Aalborg Lufthavn, hvorfor så ikke blive en hel uge?

Vuelings rutenet fra Barcelona (BCN) gør ruten meget interessant som knudepunkt for en mangfoldighed af destinationer i Europa og Nordafrika - faktisk tilbyder Vueling hele 44 destinationer fra Barcelona El Prat (BCN), og med mulighed for at checke bagage i gennem til slutdestination fungerer Barcelona samtidig fremragende som mellemstation. 

Til det knyttede Aalborg Lufthavns direktør, Søren Svendsen, denne kommentar.

- Vi har en del passagerer i vort optageområde, der i dag flyver fra Århus til Girona. Ruten ud af Aalborg til Barcelona El Prat lufthavnen vil være mere attraktiv, udtaler han til Check-in.


OBS: Udenrigsministeriet har pr. 13. marts 2020 valgt at fraråde alle ikke-nødvendige rejser til hele verden til og med 13. april 2020. Vi henviser til Udenrigsministeriets rejsevejledning for yderligere information. Har du en forestående rejse i denne periode anbefaler vi, at du kontakter rejsebureauet, hvor du har bestilt din rejse, eller flyselskabet, hvor du har købt din flybillet. Vi anbefaler alle rejsende til at orientere sig om evt. aflyste afgange og ankomster på aal.dk samt holde sig selv løbende opdateret på coronasmitte.dk.


Tid Til Flyselskab Gate Status SMS

Tid Fra Flyselskab Ankomsthal Status SMS