Skip to content

Star Tour annoncerer Cypern

Cypern bliver ny Star Tour-destination fra Aalborg Lufthavn. Star Tour har et mål om at tilbyde en ny destination hvert år og fra sommeren 2012 hedder den nye destination Cypern.

6. oktober indbød Star Tour til en hyggelig aften med mad og drikke på balkonen i Aalborg Lufthavn. Det skete i forbindelse med rejseselskabets 10 års jubilæum med rejser fra Aalborg Lufthavn.  

Det var en hyggelig aften i selskab med Stig Elling og resten af Star Tour-holdet. De havde i dagens anledning taget en bunke gavekort med, som de fremmødte konkurrerede om i en række konkurrencer. Var man ikke så heldig at vinde én af konkurrencerne, fik man alligvel ikke lov at gå helt tomhændet derfra, idet Star Tour delte gavekort på 500 kr. ud til køb af Cypern-rejser fra Aalborg. 

Udover Cypern tilbyder Star Tour i forvejen Antalya, Dalaman, Kreta, Mallorca og Rhodos i sommer 2012. Og her til vinter Hurghada, Gran Canaria, Tenerife og Phuket.  Star Tour forventer efter tilføjelsen af Cypern at sende mere end 25.000 chartergæster afsted fra Aalborg Lufthavn i den kommende sommer.

Cypern er dog ikke helt ny i Aalborg Lufthavn, Århus Charter har nemlig fire rejser til Cypern denne oktober. Men med Star Tour i 2012 kommer der en volumen på 3.000 flysæder til Cypern ind i det nordjyske marked. Første afgang til Cypern er 1. Juni 2012, og med de ekstra sæder forventer Star Tour at nå mere end 25.000 chartergæster fra Aalborg. Det gør dem med al sandsynlighed til den største rejseudbyder i Aalborg tæt forfulgt af Spies.

Aalborg Lufthavn - Charterlufthavn nr. 1

På de ti år,  Star Tour har solgt rejser fra Aalborg har de fået så stor en andel af markedet, at cirka hver tredje charterrejsende nu sidder på et fly med Star Tour. Til det havde Stig Elling, salgsdirektør i Star Tour, følgende at sige.

- Når vi nu fejrer vores 10 års jubilæum i Nordjylland, er det med en meget stor glæde og stolthed over at have opnået så flotte resultater på så relativt kort tid. En del af æren er helt klart Aalborg Lufthavns, der efter min mening er Danmarks mest chartervenlige lufthavn, siger Stig Elling, salgsdirektør i Star Tour.

Han uddyber, at gratis parkering, de flotte omgivelser og den enkle indretning er vigtige ting for hans kunder, og netop område, som Aalborg Lufthavn gør bedst. Det er vi her i lufthavnen meget glade for at høre og for øvrigt, med slet skjult beskedenhed, helt enige i.


OBS: Regeringen og myndighederne fraråder alle rejser til udlandet til og med den 7. februar 2021. Derudover vil der være krav om en negativ COVID-19 test, taget indenfor 24 timer før afrejse til Danmark fra udlandet.
Rejser du med KLM til Amsterdam kan du, som dansk statsborger, fra klokken kl. 04.30 på afrejsedagen blive testet gratis hos SOS International. For udenlandske passagerer er der selvbetaling. Hver morgen før KLM-afgang kører der en shuttlebus mellem terminalen og teststedet på p-pladsen. 
Hvis du rejser gennem Aalborg Lufthavn er det vigtigt, at du som passager kender og følger retningslinjerne her før din rejse gennem Aalborg Lufthavn, som er udstedt af Det Europæiske Luftfartssikkerhedsagentur (EASA). For generelle rejsevejledninger henviser vi til Udenrigsministeriets hjemmeside ellers hold dig opdateret på Coronasmitte.dk.