SAS øger på Aalborg rute

28. august 2012

Fra 3. september udvider SAS med 10 ekstra afgange og større fly mellem Aalborg og København. Udvidelsen skal give SAS’ kunder bedre adgang til hovedstaden og til SAS netværk ud i verden. SAS tilbyder nu nye muligheder til kunder, som har savnet plads på flyene mellem Aalborg og København. SAS kommer med yderligere 10 afgange fordelt på populære tidspunkter om aftenen samt ekstra morgenafgange. Fem fra Aalborg og fem fra København.

Læs nyheden

Så har der været rejsegilde

15. august 2012

Udvidelsen af Aalborg Lufthavn begynder at tage form, og i dag 15. august var det så tid til rejsegilde i lufthavnen. Det markerer en milepæl. Udvidelsen skrider planmæssigt frem og forventes helt færdig i maj 2013.

Læs nyheden

Trafiktal for juli præget af Cimber Sterlings konkurs

1. august 2012

Stadig god fremgang for udenrigstrafikken, selvom trafiktallene for juli-måned ikke helt lever op til de forventninger, der var til en af årets travleste måneder.

Læs nyheden

OBS: Udenrigsministeriet har pr. 13. marts 2020 valgt at fraråde alle ikke-nødvendige rejser til hele verden til og med 13. april 2020. Vi henviser til Udenrigsministeriets rejsevejledning for yderligere information. Har du en forestående rejse i denne periode anbefaler vi, at du kontakter rejsebureauet, hvor du har bestilt din rejse, eller flyselskabet, hvor du har købt din flybillet. Vi anbefaler alle rejsende til at orientere sig om evt. aflyste afgange og ankomster på aal.dk samt holde sig selv løbende opdateret på coronasmitte.dk.


Tid Til Flyselskab Gate Status SMS

Tid Fra Flyselskab Ankomsthal Status SMS