Skip to content

SAS øger på Aalborg rute

28. august 2012

Fra 3. september udvider SAS med 10 ekstra afgange og større fly mellem Aalborg og København. Udvidelsen skal give SAS’ kunder bedre adgang til hovedstaden og til SAS netværk ud i verden. SAS tilbyder nu nye muligheder til kunder, som har savnet plads på flyene mellem Aalborg og København. SAS kommer med yderligere 10 afgange fordelt på populære tidspunkter om aftenen samt ekstra morgenafgange. Fem fra Aalborg og fem fra København.

Læs nyheden

Så har der været rejsegilde

15. august 2012

Udvidelsen af Aalborg Lufthavn begynder at tage form, og i dag 15. august var det så tid til rejsegilde i lufthavnen. Det markerer en milepæl. Udvidelsen skrider planmæssigt frem og forventes helt færdig i maj 2013.

Læs nyheden

Trafiktal for juli præget af Cimber Sterlings konkurs

1. august 2012

Stadig god fremgang for udenrigstrafikken, selvom trafiktallene for juli-måned ikke helt lever op til de forventninger, der var til en af årets travleste måneder.

Læs nyheden

OBS: Når du rejser gennem Aalborg Lufthavn, skal du som passager være opmærksom på en række retningslinjer, der er udstedt af Det Europæiske Luftfartssikkerhedsagentur (EASA) og dermed gældende i alle europæiske lufthavne. Det er derfor disse retningslinjer du til enhver tid skal følge, når du befinder dig i Aalborg Lufthavn. Det er vigtigt, at du kender retningslinjerne her før din rejse gennem lufthavnen. For rejsevejledninger til de enkelte destinationer henviser vi til Udenrigsministeriets hjemmeside.