Skip to content

SAS øger på Aalborg rute

Fra 3. september udvider SAS med 10 ekstra afgange og større fly mellem Aalborg og København. Udvidelsen skal give SAS’ kunder bedre adgang til hovedstaden og til SAS netværk ud i verden. SAS tilbyder nu nye muligheder til kunder, som har savnet plads på flyene mellem Aalborg og København. SAS kommer med yderligere 10 afgange fordelt på populære tidspunkter om aftenen samt ekstra morgenafgange. Fem fra Aalborg og fem fra København.

SAS tilbyder nu nye muligheder til kunder, som har savnet plads på flyene mellem Aalborg og København. SAS kommer med yderligere 10 afgange fordelt på populære tidspunkter om aftenen samt ekstra morgenafgange. Fem fra Aalborg og fem fra København.

I tillæg til de nye afgange sætter SAS større fly ind på efterspurgte tidspunkter. Det bliver de større Airbus og MD fly med plads til 198/150 rejsende, der kommer til at erstatte de mindre CR2 og CRJ med henholdsvis 50 og 88 sæder.

Kombinationen af større fly og flere afgange vil i september alene give kunderne ca. 30 % flere sæder end det, der var tilgængeligt i maj, hvor Cimber Sterling stoppede med at flyve på ruten.

- Vi har lyttet til kunderne, som i foråret og over sommeren har efterspurgt flere afgange og pladser på flyene. Med de aktuelle udvidelser på Aalborg-ruten har vi lukket hullerne efter Cimber Sterlings konkurs, og vi ser, at der er en sund balance mellem udbud og efterspørgsel på netop dette marked, siger Per Møller Jensen, vice president for marketing og EuroBonus i SAS.

Nye afgange

Onsdag, torsdag, fredag og søndag sætter SAS en ekstra afgang ind Aalborg-København kl. 20.15 og en yderligere afgang om fredagen kl. 6.20. Fra København til Aalborg kommer en ekstra afgang onsdag, torsdag, fredag og søndag kl. 19 og en yderligere afgang om torsdagen kl. 22.55.

Udvidelserne, som giver i alt 106 ugentlige afgange mellem de to byer, kommer pendlere til gode ligesom rejsende, der skal videre ud i verden med SAS netværk, opnår flere transfermuligheder.

 


Mundbind/visir er fortsat obligatorisk i Aalborg Lufthavn og alle andre lufthavne i EU                      –                      Læs om testcentre i lufthavnen på Falck.dk og PentaBase.com