Skip to content

Aalborg Lufthavns direktør modtager Luftfartspokalen 2012

Direktør Søren Svendsen har modtaget Luftfartspokalen 2012, som blev uddelt i Vilhelm Lauritzen Terminalen i København af Danske Flyvejournalister i dag fredag d. 7. december.

Hvert år siden 1948 har danske flyvejournalister uddelt luftfartspokalen til en person inden for flyvebranchen som en hædersbevisning for en særlig indsats på luftfartsområdet. Prisen har tidligere været uddelt til fremtrædende personer inden for branchen. Simon Spies, Jan Carlzon, HKH Prins Henrik og tidligere direktører i SAS, Jørgen Lindegaard og Susanne Larsen er blandt de tidligere modtagere.

- Det er med stor glæde jeg har modtaget Luftfartspokalen 2012, som jeg deler med medarbejderne i Aalborg Lufthavn, som dagligt gør en stor indsats for, vi når vores mål, udtaler lufthavnsdirektør Søren Svendsen.

Lufthavnsdirektør Søren Svendsen har mange års erfaring i luftfartsbranchen, som startede allerede tilbage i 1974 hos SAS, hvor han senere blev chef for SAS Ground Handling på indenrigsstationerne i lufthavnene Aalborg, Aarhus, Billund og København. Søren Svendsen har været ansat som direktør i Aalborg Lufthavn siden 2008, hvor han som noget af det første har implementeret en vækststrategi som skal føre Aalborg Lufthavn fra at være en ren indenrigslufthavn med vægt på indenrigsruten til København, hen mod en mere international profil med mange direkte ruter og mange charterafgange.


Mundbind/visir er fortsat obligatorisk i Aalborg Lufthavn og alle andre lufthavne i EU                      –                      Læs om testcentre i lufthavnen på Falck.dk og PentaBase.com