Den Dominikanske Republik med Spies

For første gang nogensinde kan du flyve direkte til Caribien fra Aalborg Lufthavn.

Flyv direkte på charterferie i Caribien til næste vinter 8. november 2012. Her tilbyder Spies én direkte afgang til Den Dominikanske republik for ca. 340 passagerer med deres store Airbus 330. 

I mange år har Thailand været danskernes favorit, når det gælder oversøiske rejsemål, men stadig flere vender nu blikket mod vest. Næste vinter indsætter Danmarks største rejsearrangør charterfly til Punta Cana i Den Dominikanske Republik. 

Første og eneste afgang til Punta Cana fra Aalborg Lufthavn er den 8. november 2012.

- Vi flyver med vores eget flyselskab, Thomas Cook Airlines Scandinavia. Flyvetiden bliver ca. 11 timer og 30 minutter. Vi vil tilbyde ikke færre end 12 hoteller beliggende direkte på den fantastiske strand i Punta Cana samt fem hoteller i Bayahibe-området. Vi har både små pensioner med morgenmad til store All Inclusive-hoteller med en kvalitet på værelser, mad og drikke, som vi ikke tidligere har set. Priserne starter ved ca. 11.000 kr. for 14 dage med All Inclusive, siger produktchef i Spies, Carlos Cebrian.


OBS: Vedr. rejser til udlandet henviser vi til Udenrigsministeriets rejsevejledning for yderligere information. Har du en forestående rejse anbefaler vi, at du kontakter rejsebureauet, hvor du har bestilt din rejse, eller flyselskabet, hvor du har købt din flybillet. Vi anbefaler alle rejsende til at orientere sig om evt. aflyste afgange og ankomster på aal.dk samt holde sig selv løbende opdateret på coronasmitte.dk. 
 


Tid Til Flyselskab Gate Status SMS

Tid Fra Flyselskab Ankomsthal Status SMS