300 mennesker til Spies arrangement i Aalborg Lufthavn

I Aalborg Lufthavn havde Spies inviteret 300 af deres stamkunder til en hyggelig aften i Aalborg Lufthavn onsdag d. 30-5-2012. En aften der bød på lidt af hvert for de mange deltagende.

Spies fortalte om deres nyeste destination fra Aalborg Lufthavn, Den Dominikanske Replublik. Der var både rom, dansere og en cigarmager hentet til Danmark fra Den Dominikanske Replublik, hvilket gav en fantastisk stemning. Tim Vladimir berettede om eksotiske rejser til Bali og Maritius, og Thomas Cook Airlines fortalte om de mange fordele ved at rejse med deres flyselskab.

Dertil var der masser af god mad og rig mulighed for rejseinspiration og spørgsmål til Spiesansatte. Ved aftenens afslutning blev der trukket en vinder af et rejsegavekort på 10.000 kr. og hver gæst gik fra arrangementet med en lækker goodie bag fra Spies.


OBS: Udenrigsministeriet har pr. 13. marts 2020 valgt at fraråde alle ikke-nødvendige rejser til hele verden til og med 13. april 2020. Vi henviser til Udenrigsministeriets rejsevejledning for yderligere information. Har du en forestående rejse i denne periode anbefaler vi, at du kontakter rejsebureauet, hvor du har bestilt din rejse, eller flyselskabet, hvor du har købt din flybillet. Vi anbefaler alle rejsende til at orientere sig om evt. aflyste afgange og ankomster på aal.dk samt holde sig selv løbende opdateret på coronasmitte.dk.


Tid Til Flyselskab Gate Status SMS

Tid Fra Flyselskab Ankomsthal Status SMS