Skip to content

300 mennesker til Spies arrangement i Aalborg Lufthavn

I Aalborg Lufthavn havde Spies inviteret 300 af deres stamkunder til en hyggelig aften i Aalborg Lufthavn onsdag d. 30-5-2012. En aften der bød på lidt af hvert for de mange deltagende.

Spies fortalte om deres nyeste destination fra Aalborg Lufthavn, Den Dominikanske Replublik. Der var både rom, dansere og en cigarmager hentet til Danmark fra Den Dominikanske Replublik, hvilket gav en fantastisk stemning. Tim Vladimir berettede om eksotiske rejser til Bali og Maritius, og Thomas Cook Airlines fortalte om de mange fordele ved at rejse med deres flyselskab.

Dertil var der masser af god mad og rig mulighed for rejseinspiration og spørgsmål til Spiesansatte. Ved aftenens afslutning blev der trukket en vinder af et rejsegavekort på 10.000 kr. og hver gæst gik fra arrangementet med en lækker goodie bag fra Spies.


Vigtig information vedr. COVID-19:

Se gældende rejsevejledninger      –      Mundbind/visir er fortsat obligatorisk i alle lufthavne i EU      –      Rejser du til/fra København eller Bornholm, er der ikke krav om test og isolation      –      Læs om testcentre i lufthavnen på Falck.dk og PentaBase.com