Aalborg Lufthavn først med LED lys

Aalborg Lufthavn bliver den første lufthavn i Danmark, der installerer LED centerlinie og touch-down lys på landingsbane.

I forbindelse med renovering af landingsbanerne i Aalborg Lufthavn, hvor der i løbet af sommeren vil blive lagt ny asfalt på, har Aalborg Lufthavn indgået aftale med AGLsign ApS, Randers, omkring levering af den seneste teknologi indenfor LED centerlinie og touch-down lys.

I forbindelse med den igangværende udvidelse af lufthavnen og renovering af landingsbanen, er det vigtigt for Aalborg Lufthavn at sikre implementering af ny teknologi. En teknologi der ikke alene fremtidssikrer lufthavnen, men som samtidigt minimerer de fremtidige drifts- og vedligeholdelsesomkostninger. 
- I den forbindelse har Aalborg Lufthavn valgt AGLsign som underleverandør til LED banelys, da det var den leverandør der bedst levede op til de ønsker og krav vi har på dette område, siger lufthavnsdirektør Søren Svendsen.

Aalborg Lufthavn er i øjeblikket i gang med en gennemgribende udvidelse og renovering, der bl.a. betyder en udvidelse af terminalen med 7000 m2. Dertil kommer renovering af landingsbanen, et projekt der i alt løber op i 15 millioner kroner.


OBS: Når du rejser gennem Aalborg Lufthavn, skal du som passager være opmærksom på en række retningslinjer, der er udstedt af Det Europæiske Luftfartssikkerhedsagentur (EASA) og dermed gældende i alle europæiske lufthavne. Det er derfor disse retningslinjer du til enhver tid skal følge, når du befinder dig i Aalborg Lufthavn. Det er vigtigt, at du kender retningslinjerne her før din rejse gennem lufthavnen. For rejsevejledninger til de enkelte destinationer henviser vi til Udenrigsministeriets hjemmeside.


Tid Til Flyselskab Gate Status SMS

Tid Fra Flyselskab Ankomsthal Status SMS