Aalborg Lufthavn først med LED lys

Aalborg Lufthavn bliver den første lufthavn i Danmark, der installerer LED centerlinie og touch-down lys på landingsbane.

I forbindelse med renovering af landingsbanerne i Aalborg Lufthavn, hvor der i løbet af sommeren vil blive lagt ny asfalt på, har Aalborg Lufthavn indgået aftale med AGLsign ApS, Randers, omkring levering af den seneste teknologi indenfor LED centerlinie og touch-down lys.

I forbindelse med den igangværende udvidelse af lufthavnen og renovering af landingsbanen, er det vigtigt for Aalborg Lufthavn at sikre implementering af ny teknologi. En teknologi der ikke alene fremtidssikrer lufthavnen, men som samtidigt minimerer de fremtidige drifts- og vedligeholdelsesomkostninger. 
- I den forbindelse har Aalborg Lufthavn valgt AGLsign som underleverandør til LED banelys, da det var den leverandør der bedst levede op til de ønsker og krav vi har på dette område, siger lufthavnsdirektør Søren Svendsen.

Aalborg Lufthavn er i øjeblikket i gang med en gennemgribende udvidelse og renovering, der bl.a. betyder en udvidelse af terminalen med 7000 m2. Dertil kommer renovering af landingsbanen, et projekt der i alt løber op i 15 millioner kroner.


OBS: Udenrigsministeriet har pr. 13. marts 2020 valgt at fraråde alle ikke-nødvendige rejser til hele verden til og med 13. april 2020. Vi henviser til Udenrigsministeriets rejsevejledning for yderligere information. Har du en forestående rejse i denne periode anbefaler vi, at du kontakter rejsebureauet, hvor du har bestilt din rejse, eller flyselskabet, hvor du har købt din flybillet. Vi anbefaler alle rejsende til at orientere sig om evt. aflyste afgange og ankomster på aal.dk samt holde sig selv løbende opdateret på coronasmitte.dk.


Tid Til Flyselskab Gate Status SMS

Tid Fra Flyselskab Ankomsthal Status SMS