Skip to content

Aalborg Lufthavn indvier ny servicehal

Passagerfremgangen i Aalborg Lufthavn betyder også fremgang for biludlejningsfirmaerne. Derfor indvier Aalborg Lufthavn den 15. maj et helt nyt og topmoderne servicecenter.

Aalborg Lufthavn indvier den 15. maj et helt nyt servicecenter, der giver biludlejningsfirmaerne nye og bedre faciliteter. Servicecentret indeholder 6 garager med bilvaskemaskine, hvor udlejningsbilerne vil blive rengjort og vedligeholdt, så de er klar nye kunder efter en udlejning.

Det er TL Byg, der tidligere har udført opgaver for lufthavnen, der har stået for opførelsen af servicecentret i tæt samarbejde med Aalborg Lufthavn og biludlejningsfirmaerne.

”Vi har gennem de senere år haft fornøjelsen af at løse mange forskellige opgaver for Aalborg Lufthavn, med et altid godt og positivt samarbejde.” udtaler Knud Dahl, Chefberegner hos TL BYG A/S.

Byggeriet har beskæftiget 4 mand fra TL BYG A/S i perioden december til april. Trods 5 ugers stilstand på grund af frost i jorden, blev tidsplanen holdt.

I dag er der følgende udlejningsfirmaer i Aalborg Lufthavn: Avis, Europcar, Hertz samt Sixt. Sidstnævnte har meldt sin ankomst som udbyder i Aalborg Lufthavn, når tilbygningen står færdig i maj 2013.

Foruden et servicecenter har Aalborg Lufthavn lavet 36 overdækkede garager til udlejningsbilerne. Endvidere er der etableret en OK Benzinstation ved lufthavnen. Sammenlagt gør det, at faciliteterne nu er helt i top for udlejningsfirmaerne og deres kunder. 


OBS: Regeringen og myndighederne fraråder alle rejser til og fra udlandet inklusiv erhvervsrejser til og med den 7. februar 2021. Derudover vil der fra den 9. januar kl. 17.00 til og med 7. februar være krav om en negativ COVID-19 test, taget indenfor 24 timer før afrejse til Danmark. Hold dig opdateret på Coronasmitte.dk.
Hvis du rejser gennem Aalborg Lufthavn, skal du som passager være opmærksom på en række retningslinjer, der er udstedt af Det Europæiske Luftfartssikkerhedsagentur (EASA) og dermed gældende i alle europæiske lufthavne. Det er vigtigt, at du kender og følger retningslinjerne her før din rejse gennem Aalborg Lufthavn. For generelle rejsevejledninger henviser vi til Udenrigsministeriets hjemmeside.