Skip to content

Bravo Tours indtog Aalborg Lufthavn

Tirsdag d. 15. maj afholdte Bravo Tours pressemøde i Aalborg Lufthavn. Her blev der præsenteret nyheder for vinter 2012/2013 og for sommeren 2013. Dette indeholdt bl.a. en nyhed om en ny destination fra Aalborg Lufthavn, Sharm El-Sheikh i Egypten. Dertil vil Bravo Tours sende deres gæster til Gran Canaria fra Aalborg Lufthavn, hvilken de betragter som toppen af destinationer i Europa - de har fantastiske badestrande og et dejligt vejr om vinteren.

Sommeren 2013 kommer Bravo Tours for alvor til Aalborg Lufthavn. Det vil ske med det danske flyselskab Primera Air, der er en del af Primera Travel Group, som også Bravo Tours er en del af. De vil fra Aalborg flyve til bl.a. Kreta, Mallorca, Antalya og mange flere destinationer, som ikke er fastlagt endnu.

Bravo Tours er Danmarks 3. største rejseselskab, som lægger vægt på, at det skal være "Ferie på dansk". Selskabet har eksisteret siden 1999 og har i dag 39 forskellige rejsemål. I 2011 havde de hele 140.000 gæster.


Mundbind/visir er fortsat obligatorisk i Aalborg Lufthavn og alle andre lufthavne i EU                      –                      Læs om testcentre i lufthavnen på Falck.dk og PentaBase.com