Skip to content

Efter mange forespørgsler fra gæster i Nordjylland, udvider Scanway/Tyrkiet Eksperten aftalen med det tyrkisk-hollandske selskab Corendon Airlines i 2013, så der nu også flyves direkte fra Aalborg lufthavn hver torsdag i sommersæsonen.
 


Scanway/Tyrkiet Eksperten bliver det første selskab, der flyver direkte fra Aalborg til Gazipasa. Den første flyvning bliver 4/4 2013 og der flyves helt frem til 17/10 2013.
 


”Vi er glade for, at vi nu kan flyve vores mange gæster tættere på deres feriedestination, Alanya. Vi har lyttet til de mange nordjyder, som har efterspurgt afgange til Gazipasa, og i år er det lykkedes os at få afgange hertil. Før i tiden var vi nødsaget til at lande i Antalya og herefter køre to timer med bus til Alanya. Nu kan det gøres på kun 30 minutter fra Gazipasa” -udtaler salgs –og marketingdirektør Deniz Jensen.Billetter kan allerede nu købes på hjemmesiden www.tyrkieteksperten.dk
 


Yderligere informationer kan indhentes hos salgs –og marketingdirektør Deniz Jensen pådj@tyrkieteksperten.dk eller telefon: 29 64 06 88


OBS: Regeringen og myndighederne fraråder alle rejser til og fra udlandet inklusiv erhvervsrejser til og med den 7. februar 2021. Derudover vil der fra den 9. januar kl. 17.00 til og med 7. februar være krav om en negativ COVID-19 test, taget indenfor 24 timer før afrejse til Danmark. Hold dig opdateret på Coronasmitte.dk.
Hvis du rejser gennem Aalborg Lufthavn, skal du som passager være opmærksom på en række retningslinjer, der er udstedt af Det Europæiske Luftfartssikkerhedsagentur (EASA) og dermed gældende i alle europæiske lufthavne. Det er vigtigt, at du kender og følger retningslinjerne her før din rejse gennem Aalborg Lufthavn. For generelle rejsevejledninger henviser vi til Udenrigsministeriets hjemmeside.