Efter mange forespørgsler fra gæster i Nordjylland, udvider Scanway/Tyrkiet Eksperten aftalen med det tyrkisk-hollandske selskab Corendon Airlines i 2013, så der nu også flyves direkte fra Aalborg lufthavn hver torsdag i sommersæsonen.
 


Scanway/Tyrkiet Eksperten bliver det første selskab, der flyver direkte fra Aalborg til Gazipasa. Den første flyvning bliver 4/4 2013 og der flyves helt frem til 17/10 2013.
 


”Vi er glade for, at vi nu kan flyve vores mange gæster tættere på deres feriedestination, Alanya. Vi har lyttet til de mange nordjyder, som har efterspurgt afgange til Gazipasa, og i år er det lykkedes os at få afgange hertil. Før i tiden var vi nødsaget til at lande i Antalya og herefter køre to timer med bus til Alanya. Nu kan det gøres på kun 30 minutter fra Gazipasa” -udtaler salgs –og marketingdirektør Deniz Jensen.Billetter kan allerede nu købes på hjemmesiden www.tyrkieteksperten.dk
 


Yderligere informationer kan indhentes hos salgs –og marketingdirektør Deniz Jensen pådj@tyrkieteksperten.dk eller telefon: 29 64 06 88


OBS: Vedr. rejser til udlandet henviser vi til Udenrigsministeriets rejsevejledning for yderligere information. Har du en forestående rejse anbefaler vi, at du kontakter rejsebureauet, hvor du har bestilt din rejse, eller flyselskabet, hvor du har købt din flybillet. Vi anbefaler alle rejsende til at orientere sig om evt. aflyste afgange og ankomster på aal.dk samt holde sig selv løbende opdateret på coronasmitte.dk. 
 


Tid Til Flyselskab Gate Status SMS

Tid Fra Flyselskab Ankomsthal Status SMS