KLM øger fra Aalborg Lufthavn

Aalborg-Amsterdam-ruten får fra januar igen tredje afgang på hverdage, da efterspørgslen på ruten er stor.

Over halvdelen af KLM's omsætning i Danmark kommer nu fra ruterne fra Aalborg og Billund til Amsterdam.

Partnerne Air France og KLM gør det godt på det jyske marked, hvor KLM først rykkede ind på Billund og fra marts sidste år også på Aalborg Lufthavn .  

Aalborg-Amsterdam gennem vintersæsonen skulle være faldet fra tre til to fly på hverdage, men efterspørgslen på KLM-ruten til og fra Aalborg Lufthavn er så stor, at selskabet allerede fra 28. januar genindsætter en tredje afgang på hverdage fløjet af en Fokker 70 med plads til 80 passagerer.

Vincent Audusseau, landechef for Air France KLM i Danmark og Island, siger:
"På et år er trafikken på afgange fra Aalborg steget 35 pct. Tidligere genererede det jyske marked 30 pct. af vores omsætning i Danmark - nu er det over halvdelen af omsætningen, der kommer fra det jyske marked."


OBS: Udenrigsministeriet har pr. 13. marts 2020 valgt at fraråde alle ikke-nødvendige rejser til hele verden til og med 13. april 2020. Vi henviser til Udenrigsministeriets rejsevejledning for yderligere information. Har du en forestående rejse i denne periode anbefaler vi, at du kontakter rejsebureauet, hvor du har bestilt din rejse, eller flyselskabet, hvor du har købt din flybillet. Vi anbefaler alle rejsende til at orientere sig om evt. aflyste afgange og ankomster på aal.dk samt holde sig selv løbende opdateret på coronasmitte.dk.


Tid Til Flyselskab Gate Status SMS

Tid Fra Flyselskab Ankomsthal Status SMS