Skip to content

KLM øger fra Aalborg Lufthavn

Aalborg-Amsterdam-ruten får fra januar igen tredje afgang på hverdage, da efterspørgslen på ruten er stor.

Over halvdelen af KLM's omsætning i Danmark kommer nu fra ruterne fra Aalborg og Billund til Amsterdam.

Partnerne Air France og KLM gør det godt på det jyske marked, hvor KLM først rykkede ind på Billund og fra marts sidste år også på Aalborg Lufthavn .  

Aalborg-Amsterdam gennem vintersæsonen skulle være faldet fra tre til to fly på hverdage, men efterspørgslen på KLM-ruten til og fra Aalborg Lufthavn er så stor, at selskabet allerede fra 28. januar genindsætter en tredje afgang på hverdage fløjet af en Fokker 70 med plads til 80 passagerer.

Vincent Audusseau, landechef for Air France KLM i Danmark og Island, siger:
"På et år er trafikken på afgange fra Aalborg steget 35 pct. Tidligere genererede det jyske marked 30 pct. af vores omsætning i Danmark - nu er det over halvdelen af omsætningen, der kommer fra det jyske marked."


OBS: Regeringen og myndighederne fraråder alle rejser til og fra udlandet inklusiv erhvervsrejser til og med den 7. februar 2021. Derudover vil der fra den 9. januar kl. 17.00 til og med 7. februar være krav om en negativ COVID-19 test, taget indenfor 24 timer før afrejse til Danmark. Hold dig opdateret på Coronasmitte.dk.
Hvis du rejser gennem Aalborg Lufthavn, skal du som passager være opmærksom på en række retningslinjer, der er udstedt af Det Europæiske Luftfartssikkerhedsagentur (EASA) og dermed gældende i alle europæiske lufthavne. Det er vigtigt, at du kender og følger retningslinjerne her før din rejse gennem Aalborg Lufthavn. For generelle rejsevejledninger henviser vi til Udenrigsministeriets hjemmeside.