Falk Lauritsen udvider med flere rejser fra Aalborg Lufthavn

Det kommer oven på et par sæsoner med stigning i efterspørgslen. De rejsende fra Aalborg Lufthavn er nemlig glade for at rejse med Falk Lauritsen.

Til sommer 2013 kan du nu også tage på ferie til Alanya med Falk Lauritsen Rejser fra Aalborg Lufthavn. Og ikke nok med det, der bliver også flere sæder med Falk Lauritsen til de nuværende rejsemål, Kreta og Mallorca.

Det kommer oven på et par sæsoner med stigning i efterspørgslen. De rejsende fra Aalborg Lufthavn er nemlig glade for at rejse med Falk Lauritsen.

”Vi har enorm interesse og en flot stigning i antallet af passagerer, der rejser fra Nordjylland til vores destinationer ved Middelhavet. Til næste år vil vi derfor skrue op for kapaciteten, så vi kan tilbyde op til 55% flere pladser end i år”, siger Søren Falk Lauritsen ifølge rejsemagasinet Stand By.


OBS: Udenrigsministeriet har pr. 13. marts 2020 valgt at fraråde alle ikke-nødvendige rejser til hele verden til og med 13. april 2020. Vi henviser til Udenrigsministeriets rejsevejledning for yderligere information. Har du en forestående rejse i denne periode anbefaler vi, at du kontakter rejsebureauet, hvor du har bestilt din rejse, eller flyselskabet, hvor du har købt din flybillet. Vi anbefaler alle rejsende til at orientere sig om evt. aflyste afgange og ankomster på aal.dk samt holde sig selv løbende opdateret på coronasmitte.dk.


Tid Til Flyselskab Gate Status SMS

Tid Fra Flyselskab Ankomsthal Status SMS