Tre ugentlige ruter fra Aalborg til Færøerne

21. september 2012

Første gode nyhed til sommerprogrammet 2013 er i hus. Atlantic Airways med ekstra ugentlig afgang fra sommer 2013 og en længere periode.

Læs nyheden

De Dansk Vestindiske Øer - rejsen til paradis på jord

19. september 2012

Rejs direkte til De Dansk Vestindiske Øer med Bravo Tours fra Aalborg Lufthavn d. 13.03.2013.

Læs nyheden

Indsamling ved Aalborg City Rotary

4. september 2012

President i Aalborg City Rotary, John Andersen, fortalte i sin indvielsestale om flotte resultater ved foreningens seneste indsamlingsprojekter, som bl.a. er gået til projektet ”End polio now”, og om deres store forventning til de rejsendes gavmilde natur.

Læs nyheden

Stort projekt på landingsbanen i Aalborg Lufthavn

4. september 2012

I Aalborg Lufthavn er der gang i flere projekter hvad gælder udvidelsen og ombygningen.

Læs nyheden

Stadig stort potentiale inden for charter- og udenrigstrafikken

4. september 2012

August 2012 er den bedste august nogensinde inden for charter- og udenrigstrafikken i lufthavnens historie. 22.704 passagerer rejste til sydens sol i august 2012 mod 20.684 rejsende i august 2011, hvilket er en stigning på hele 9,8 procent på charterområdet.

Læs nyheden

OBS: Vedr. rejser til udlandet henviser vi til Udenrigsministeriets rejsevejledning for yderligere information. Har du en forestående rejse anbefaler vi, at du kontakter rejsebureauet, hvor du har bestilt din rejse, eller flyselskabet, hvor du har købt din flybillet. Vi anbefaler alle rejsende til at orientere sig om evt. aflyste afgange og ankomster på aal.dk samt holde sig selv løbende opdateret på coronasmitte.dk. 
 


Tid Til Flyselskab Gate Status SMS

Tid Fra Flyselskab Ankomsthal Status SMS