Skip to content

Nu kan passagerne i Aalborg Lufthavn shoppe tøj, mens de venter på flyet. Herretøjsmærket Lindbergh er at finde på hylderne i DutyFree.

Efter den nylige udvidelse af Aalborg Lufthavns terminalbygning indeholder lufthavnen nu et merkant større DutyFree område på 500 kvadratmeter. De rejsende har taget særledes godt imod de nye shopping faciliteter og har tilmed efterspurgt tekstil varer. Den store efterspørgsel har resulteret i, at Aalborg Lufthavn slår dørene op til en 50 kvadratmeter stor shop in shop med herremode fra mærket Lindbergh.

 

Det er ikke tilfældigt, at det er netop dette mærke, der kommer til at ligge på hylderne. Mærket er opkaldt efter den amerikanske flyverhelt Charles A. Lindbergh, der som den første krydsede Atlanten non-stop og i et solo fly. Mærkets DNA er derfor ideelt til en placering i Aalborg Lufthavn. Dertil kommer også, at mærket er lokalt forankret, da Lindbergh er en del af PWT Group, der har hovedsæde i Aalborg.          

 


Vi ser meget frem til at forhandle Lindbergh i Aalborg Lufthavn, og styrken ved netop Lindbergh er, at vi får fashion til såvel den forretningsrejsende som den mere casual mand, der lige ordner tøjindkøbet, mens han venter på flyet, siger Retail Manager i Aalborg Lufthavn, Martin Vinter.

 

Foruden tøjets alsidige karakter og samhørigheden mellem mærkets identitet og Aalborg Lufthavn bunder valget af Lindbergh også i høj grad i et ønske om, at kunne tilbyde lufthavnens gæster kvalitet til en fornuftig pris.  

 

 

 


OBS: Når du rejser gennem Aalborg Lufthavn, skal du som passager være opmærksom på en række retningslinjer, der er udstedt af Det Europæiske Luftfartssikkerhedsagentur (EASA) og dermed gældende i alle europæiske lufthavne. Det er derfor disse retningslinjer du til enhver tid skal følge, når du befinder dig i Aalborg Lufthavn. Det er vigtigt, at du kender retningslinjerne her før din rejse gennem lufthavnen. For rejsevejledninger til de enkelte destinationer henviser vi til Udenrigsministeriets hjemmeside.