Nu kan passagerne i Aalborg Lufthavn shoppe tøj, mens de venter på flyet. Herretøjsmærket Lindbergh er at finde på hylderne i DutyFree.

Efter den nylige udvidelse af Aalborg Lufthavns terminalbygning indeholder lufthavnen nu et merkant større DutyFree område på 500 kvadratmeter. De rejsende har taget særledes godt imod de nye shopping faciliteter og har tilmed efterspurgt tekstil varer. Den store efterspørgsel har resulteret i, at Aalborg Lufthavn slår dørene op til en 50 kvadratmeter stor shop in shop med herremode fra mærket Lindbergh.

 

Det er ikke tilfældigt, at det er netop dette mærke, der kommer til at ligge på hylderne. Mærket er opkaldt efter den amerikanske flyverhelt Charles A. Lindbergh, der som den første krydsede Atlanten non-stop og i et solo fly. Mærkets DNA er derfor ideelt til en placering i Aalborg Lufthavn. Dertil kommer også, at mærket er lokalt forankret, da Lindbergh er en del af PWT Group, der har hovedsæde i Aalborg.          

 


Vi ser meget frem til at forhandle Lindbergh i Aalborg Lufthavn, og styrken ved netop Lindbergh er, at vi får fashion til såvel den forretningsrejsende som den mere casual mand, der lige ordner tøjindkøbet, mens han venter på flyet, siger Retail Manager i Aalborg Lufthavn, Martin Vinter.

 

Foruden tøjets alsidige karakter og samhørigheden mellem mærkets identitet og Aalborg Lufthavn bunder valget af Lindbergh også i høj grad i et ønske om, at kunne tilbyde lufthavnens gæster kvalitet til en fornuftig pris.  

 

 

 


OBS: Udenrigsministeriet har pr. 13. marts 2020 valgt at fraråde alle ikke-nødvendige rejser til hele verden til og med 13. april 2020. Vi henviser til Udenrigsministeriets rejsevejledning for yderligere information. Har du en forestående rejse i denne periode anbefaler vi, at du kontakter rejsebureauet, hvor du har bestilt din rejse, eller flyselskabet, hvor du har købt din flybillet. Vi anbefaler alle rejsende til at orientere sig om evt. aflyste afgange og ankomster på aal.dk samt holde sig selv løbende opdateret på coronasmitte.dk.


Tid Til Flyselskab Gate Status SMS

Tid Fra Flyselskab Ankomsthal Status SMS