Skip to content

Der var glæde i Aalborg Lufthavn i dag, da der blev taget første spadestik til byggeriet af det nye Bühlmann Airport Hotel. Byggeriet er dermed officielt i gang.

Det er A. Enggaard og familien Bühlmann, som i samarbejde realiserer projektet. A Enggard står for byggeriet, mens familien Bühlmann, som bl.a. står bag Scheelsminde, kommer til at drive hotellet.

Det var Asger Enggaard, Peter Christian Jensen, Anemette Bühlmann og Henning G. Jensen som i dagens anledning holdt spaden.

Hotellet vil stå færdigt til at tage i mod de første gæster 1. oktober 2014.

På billedet kan man få en fornemmelse af præcis, hvor tæt på lufthavnen hotellet kommer til at ligge. Det er Peter Christian Jensen og Anemette Bühlmann på billedet.

Hotellet får i første omgang 64 dobbeltværelser - alle med de faciliteter et moderne hotel kræver i dag, og samtidig forberedes der til yderligere 52 værelser i en etape 2. Hotellet opføres med hyggelig lounge og bar område, som endvidere fungerer som morgenmadsrestaurant i dagtimerne. Samtidig er der mulighed for at leje kontorlokaler på dags-, uge- eller månedsbasis - noget som ikke tidligere er set på hoteller i Danmark.


OBS: Regeringen og myndighederne fraråder alle rejser til udlandet til og med den 7. februar 2021. Derudover vil der være krav om en negativ COVID-19 test, taget indenfor 24 timer før afrejse til Danmark fra udlandet.
Rejser du med KLM til Amsterdam kan du, som dansk statsborger, fra klokken kl. 04.30 på afrejsedagen blive testet gratis hos SOS International. For udenlandske passagerer er der selvbetaling. Hver morgen før KLM-afgang kører der en shuttlebus mellem terminalen og teststedet på p-pladsen. 
Hvis du rejser gennem Aalborg Lufthavn er det vigtigt, at du som passager kender og følger retningslinjerne her før din rejse gennem Aalborg Lufthavn, som er udstedt af Det Europæiske Luftfartssikkerhedsagentur (EASA). For generelle rejsevejledninger henviser vi til Udenrigsministeriets hjemmeside ellers hold dig opdateret på Coronasmitte.dk.