Skip to content

SAS åbner fire ugentlige eftermiddagsafgange mellem Aalborg og Stockholm den 19. august.

I morgen fredag den 17. maj åbner SAS for billetsalget til en helt ny rute mellem Aalborg og Stockholm. Ruten, som åbner i august, giver SAS’ kunder en attraktiv og stærk løsning fra Aalborg Lufthavn til den svenske hovedstad.

Premieren på ruten bliver den 19. august, hvorefter der bliver fire ugentlige eftermiddagsafgange mellem Aalborg og Stockholm.

- Allerede nu har vi fået meget positive tilbagemeldinger fra kunderne, som anerkender, at vi har leveret en stærk løsning for det jyske erhvervsliv... Aalborg har smukke Nordjylland og Stockholm er en af Nordens mest attraktive storbyer lige nu, siger Joakim Landholm, koncerndirektør SAS Commercial.

SAS har en samarbejdsaftale med Braathens Regional, og alle frekvenser mellem Jylland og Stockholm skal betjenes af Braathens Regional med en 50 sæders SAAB2000. 

- ... Aalborg-ruten giver øget fleksibilitet til vores kunder omkring Aalborg og er desuden et rigtig godt supplement til ruten via København, siger Joakim Landholm.

Tidstabel


Aalborg-Stockholm (Arlanda): 
Mandag, torsdag, fredag og søndag kl. 14.45 (kl. 14.40 om fredagen).

Stockholm (Arlanda)-Aalborg: 
Mandag, torsdag, fredag og søndag kl. 12.55 (kl. 12.50 om fredagen).

Book din billet fra i morgen den 17. maj på www.sas.dk


OBS: Regeringen og myndighederne fraråder alle rejser til og fra udlandet inklusiv erhvervsrejser til og med den 7. februar 2021. Derudover vil der fra den 9. januar kl. 17.00 til og med 7. februar være krav om en negativ COVID-19 test, taget indenfor 24 timer før afrejse til Danmark. Hold dig opdateret på Coronasmitte.dk.
Hvis du rejser gennem Aalborg Lufthavn, skal du som passager være opmærksom på en række retningslinjer, der er udstedt af Det Europæiske Luftfartssikkerhedsagentur (EASA) og dermed gældende i alle europæiske lufthavne. Det er vigtigt, at du kender og følger retningslinjerne her før din rejse gennem Aalborg Lufthavn. For generelle rejsevejledninger henviser vi til Udenrigsministeriets hjemmeside.