SAS åbner fire ugentlige eftermiddagsafgange mellem Aalborg og Stockholm den 19. august.

I morgen fredag den 17. maj åbner SAS for billetsalget til en helt ny rute mellem Aalborg og Stockholm. Ruten, som åbner i august, giver SAS’ kunder en attraktiv og stærk løsning fra Aalborg Lufthavn til den svenske hovedstad.

Premieren på ruten bliver den 19. august, hvorefter der bliver fire ugentlige eftermiddagsafgange mellem Aalborg og Stockholm.

- Allerede nu har vi fået meget positive tilbagemeldinger fra kunderne, som anerkender, at vi har leveret en stærk løsning for det jyske erhvervsliv... Aalborg har smukke Nordjylland og Stockholm er en af Nordens mest attraktive storbyer lige nu, siger Joakim Landholm, koncerndirektør SAS Commercial.

SAS har en samarbejdsaftale med Braathens Regional, og alle frekvenser mellem Jylland og Stockholm skal betjenes af Braathens Regional med en 50 sæders SAAB2000. 

- ... Aalborg-ruten giver øget fleksibilitet til vores kunder omkring Aalborg og er desuden et rigtig godt supplement til ruten via København, siger Joakim Landholm.

Tidstabel


Aalborg-Stockholm (Arlanda): 
Mandag, torsdag, fredag og søndag kl. 14.45 (kl. 14.40 om fredagen).

Stockholm (Arlanda)-Aalborg: 
Mandag, torsdag, fredag og søndag kl. 12.55 (kl. 12.50 om fredagen).

Book din billet fra i morgen den 17. maj på www.sas.dk


OBS: Udenrigsministeriet har pr. 13. marts 2020 valgt at fraråde alle ikke-nødvendige rejser til hele verden til og med 13. april 2020. Vi henviser til Udenrigsministeriets rejsevejledning for yderligere information. Har du en forestående rejse i denne periode anbefaler vi, at du kontakter rejsebureauet, hvor du har bestilt din rejse, eller flyselskabet, hvor du har købt din flybillet. Vi anbefaler alle rejsende til at orientere sig om evt. aflyste afgange og ankomster på aal.dk samt holde sig selv løbende opdateret på coronasmitte.dk.


Tid Til Flyselskab Gate Status SMS

Tid Fra Flyselskab Ankomsthal Status SMS