Skip to content

Tillykke til os og I rejsende med den nye terminal. Se billederne fra dagen her. 

I går havde Aalborg Lufthavn indvielse af de nye arealer - en stor festdag, hvor blandt andet transportminister, Henrik Dam Kristensen, var forbi og holdt en flot tale og klippede snoren.

Mads Langer rockede festen og gav en intimkoncert for de fremmødte ca. 500 gæster.

Festen 29. maj markerede samtidig lufthavnens 75 års fødselsdag. Det blev fejret med udgivelsen af en bog om Aalborg Lufthavns historie skrevet af journalist Ole Overgaard. Bogen kan købes i TaxFree til 349,- så længe den er i oplag.

Se billederne fra den festlige dag lige her

###Flikr###


OBS: Regeringen og myndighederne fraråder alle rejser til og fra udlandet inklusiv erhvervsrejser til og med den 7. februar 2021. Derudover vil der fra den 9. januar kl. 17.00 til og med 7. februar være krav om en negativ COVID-19 test, taget indenfor 24 timer før afrejse til Danmark. Hold dig opdateret på Coronasmitte.dk.
Hvis du rejser gennem Aalborg Lufthavn, skal du som passager være opmærksom på en række retningslinjer, der er udstedt af Det Europæiske Luftfartssikkerhedsagentur (EASA) og dermed gældende i alle europæiske lufthavne. Det er vigtigt, at du kender og følger retningslinjerne her før din rejse gennem Aalborg Lufthavn. For generelle rejsevejledninger henviser vi til Udenrigsministeriets hjemmeside.