Skip to content

Inspirationsaften med Bravo Tours

Lad forventningens glæde få vinger. Tag til inspirationsaften i Aalborg Lufthavn, hvor du har mulighed for at møde adm. direktør Peder Hornshøj fra Bravo Tours. 

Bravo Tours holder inspirationsaften d. 17. april i Aalborg Lufthavns nye flotte ankomsthal.

Her kan du hører om deres store sommerprogram fra Aalborg den kommende sommer.

Program

  • 18.00 Servering af en let anretning med tilhørende drikkevarer
  • 18.30 Interview med Peder Hornshøj fra Bravo Tours - historie, favoritrejsemål, anbefalede restauranter, tips til særlige attraktioner m.v.
  • 19.30 Jens Thykier præsenterer highlights fra rejsenyheden "Det Storslåede USA og Hawaii" og vores forskellige rundrejser i Thailand
  • 20.30 Tak for i aften - og på gensyn

Pris for arrangementet: kr. 50 (du får en goodiebag til en værdi af mindst 50 kr.)

Besøg Bravo Tours' hjemmeside for tilmelding

Der er begrænset antal pladser.


OBS: Regeringen og myndighederne fraråder alle rejser til og fra udlandet inklusiv erhvervsrejser til og med den 7. februar 2021. Derudover vil der fra den 9. januar kl. 17.00 til og med 7. februar være krav om en negativ COVID-19 test, taget indenfor 24 timer før afrejse til Danmark. Hold dig opdateret på Coronasmitte.dk.
Hvis du rejser gennem Aalborg Lufthavn, skal du som passager være opmærksom på en række retningslinjer, der er udstedt af Det Europæiske Luftfartssikkerhedsagentur (EASA) og dermed gældende i alle europæiske lufthavne. Det er vigtigt, at du kender og følger retningslinjerne her før din rejse gennem Aalborg Lufthavn. For generelle rejsevejledninger henviser vi til Udenrigsministeriets hjemmeside.