Air Greenland flyver fra Aalborg i sommeren 2014. 3 sommerafgange til Kangerlussuaq med Airbus 330. 

Vi er glade for at kunne præsentere Air Greenland's dugfriske mulighed for en eventyrlig ferie på Grønland med hvad der til hører af fantastiske naturoplevelser.

Tre lørdage vil Norsaq flyve fra Kangerlussuaq til Aalborg, og dagen efter retur til Kangerlussuaq. Det drejer sig om weekenderne 28.-29. juni, 19.-20. juli og 16.-17. august 2014.

Billetterne til Aalborgflyvningerne sælges via Air Greenlands egen hjemmeside www.airgreenland.dk og rejsebureauer fra 22. november. Hvis man køber billetten inden 2. december, så kan man spare penge.

Se Air Greenland's åbningstilbud her

- Vi ved, at en del af vores passagerer til Danmark især i højsæsonen rejser videre til Nordjylland, som mange i Grønland har en særlig tilknytning til. Derfor har vi valgt at tilbyde dette nye produkt. Datoerne er valgt ud fra, at de fleste traditionelt rejser på ferie i mellem tre og fem uger, og der vil selvfølgelig være tilslutningsflyvninger til og fra flere byer på kysten i Grønland, akkurat som til en almindelig danmarksflyvning, forklarer Air Greenlands kommercielle direktør Christian Keldsen.

Læs mere om Grønland her


OBS: Udenrigsministeriet har pr. 13. marts 2020 valgt at fraråde alle ikke-nødvendige rejser til hele verden til og med 13. april 2020. Vi henviser til Udenrigsministeriets rejsevejledning for yderligere information. Har du en forestående rejse i denne periode anbefaler vi, at du kontakter rejsebureauet, hvor du har bestilt din rejse, eller flyselskabet, hvor du har købt din flybillet. Vi anbefaler alle rejsende til at orientere sig om evt. aflyste afgange og ankomster på aal.dk samt holde sig selv løbende opdateret på coronasmitte.dk.


Tid Til Flyselskab Gate Status SMS

Tid Fra Flyselskab Ankomsthal Status SMS