Fredag d. 30. august blev Nordjyllands kreative virksomheder hyldet ved Årets Brøl 2013.

Ved prisuddelingen, Årets Brøl 2013, som blev afholdt fredag aften i Aalborg Kongres & Kultur Center, vandt Aalborg Lufthavn sammen med reklamebureauet SHRPA hele tre priser. Det var inden for kategorierne: Digital Kampagne, Corporate Website og Unikt Kampagneelement.

Årets Brøl er en hyldest til reklame- og marketingbranchen, hvor der kåres en vinder af bureauet og deres kunde inden for 17 forskellige kreative kategorier. Et samarbejde mellem reklamebureauet SHRPA og Aalborg Lufthavn gav således udslag i tre flotte priser. SHRPA vandt yderligere fire flotte priser i løbet af aftenen. 

Årets Brøl afholdes igen i 2014, hvor Aalborg Lufthavn forventer at deltage igen. 


OBS: Når du rejser gennem Aalborg Lufthavn, skal du som passager være opmærksom på en række retningslinjer, der er udstedt af Det Europæiske Luftfartssikkerhedsagentur (EASA) og dermed gældende i alle europæiske lufthavne. Det er derfor disse retningslinjer du til enhver tid skal følge, når du befinder dig i Aalborg Lufthavn. Det er vigtigt, at du kender retningslinjerne her før din rejse gennem lufthavnen. For rejsevejledninger til de enkelte destinationer henviser vi til Udenrigsministeriets hjemmeside.


Tid Til Flyselskab Gate Status SMS

Tid Fra Flyselskab Ankomsthal Status SMS