Skip to content

Fredag d. 30. august blev Nordjyllands kreative virksomheder hyldet ved Årets Brøl 2013.

Ved prisuddelingen, Årets Brøl 2013, som blev afholdt fredag aften i Aalborg Kongres & Kultur Center, vandt Aalborg Lufthavn sammen med reklamebureauet SHRPA hele tre priser. Det var inden for kategorierne: Digital Kampagne, Corporate Website og Unikt Kampagneelement.

Årets Brøl er en hyldest til reklame- og marketingbranchen, hvor der kåres en vinder af bureauet og deres kunde inden for 17 forskellige kreative kategorier. Et samarbejde mellem reklamebureauet SHRPA og Aalborg Lufthavn gav således udslag i tre flotte priser. SHRPA vandt yderligere fire flotte priser i løbet af aftenen. 

Årets Brøl afholdes igen i 2014, hvor Aalborg Lufthavn forventer at deltage igen. 


OBS: Når du rejser gennem Aalborg Lufthavn, skal du som passager være opmærksom på en række retningslinjer, der er udstedt af Det Europæiske Luftfartssikkerhedsagentur (EASA) og dermed gældende i alle europæiske lufthavne. Det er derfor disse retningslinjer du til enhver tid skal følge, når du befinder dig i Aalborg Lufthavn. Det er vigtigt, at du kender retningslinjerne her før din rejse gennem lufthavnen. For rejsevejledninger til de enkelte destinationer henviser vi til Udenrigsministeriets hjemmeside.