Skip to content

Gode nyheder til golfspillerne – Slå en Birdie og tag golfkøllerne gratis med til Alicante fra Aalborg.

I efteråret og vinteren kan golfspillere med gode spillefærdigheder nyde godt af en ny kampagne fra Norwegian. Flyselskabet tilbyder sine kunder at medbringe golfbagen gratis til Alicante, Lissabon og Faro ved Algarvekysten. Tilbuddet gælder frem til 31. marts, og det fordrer blot, at man ved bestilling opgiver koden ”birdie” i kampagnekodefeltet nederst på bestillingssiden.

 ”Vi oplever, at flere og flere golfspillere vælger at flyve med os på golfferien, og derfor  er jeg rigtig glad for, at vi nu kan tilbyde dem at tage golfbagen med gratis. Alicante, Lissabon og Faro ved Algarvekysten er klassiske golfdestinationer og har mange spændende baner inden for kort afstand. Vi håber, at tilbuddet vil blive godt modtaget, og vi glæder os rigtig meget til at byde de danske golfspillere velkommen om bord på vores nye fly med gratis WiFi,” siger Johan Bisgaard Larsen, informationschef ved Norwegian.

Torsdag og lørdag flyver Norwegian direkte til den solrige sydspanske perle, Alicante, fra Aalborg Lufthavn og golfbagen kan medbringes gratis fra den 19. oktober. Læs mere om Alicante


OBS: Når du rejser gennem Aalborg Lufthavn, skal du som passager være opmærksom på en række retningslinjer, der er udstedt af Det Europæiske Luftfartssikkerhedsagentur (EASA) og dermed gældende i alle europæiske lufthavne. Det er derfor disse retningslinjer du til enhver tid skal følge, når du befinder dig i Aalborg Lufthavn. Det er vigtigt, at du kender retningslinjerne her før din rejse gennem lufthavnen. For rejsevejledninger til de enkelte destinationer henviser vi til Udenrigsministeriets hjemmeside.