Flere afgange med Turkish Airlines

11. december 2014

Efter stor efterspørgsel, kan Turkish Airlines afslører, at de til næste sommer udvider antallet af afgange fra Aalborg Lufthavn til Istanbul, så man kan rejse alle ugens syv dage.

Læs nyheden

Nyt rejsebureau fra Aalborg Lufthavn

9. december 2014

Charterarrangøren, Sunweb, gør sin debut i Aalborg Lufthavn med én ugentlig afgang til Tyrkiet fra den 8. maj næste år.

Læs nyheden

Direkte til Riga fra Aalborg Lufthavn

10. november 2014

Den 18. april 2015 lancerer det lettiske luftfartsselskab, airBaltic, en ny direkte flyrute mellem Riga og Aalborg Lufthavn. Dette åbner op for en ny storby samt videre forbindelse gennem airBaltics rutenetværk.

Læs nyheden

Med løfter om en lys fremtid

1. november 2014

Oktober måned blev en god måned for chartertrafikken i Aalborg Lufthavn. Derudover tilbagegang i indenrigs- og udenrigstrafikken. Primært en stor nyhed gør, at der alligevel er grund til stor optimisme.

Læs nyheden

Norwegian indfører ungdomsbilletter

27. oktober 2014

Nu kan du som er mellem 12 og 26 år bestille ungdomsbilletter til en ekstra god pris til/fra København.

Læs nyheden

SunCharter åbner rejsemål fra Aalborg Lufthavn

24. oktober 2014

Det danske charterselskab, SunCharter, kunne i dag ved et pressemøde løfte sløret for fire dejlige rejsemål for deres kommende sommerprogram fra Aalborg Lufthavn.

Læs nyheden

Ny rute til Frankfurt med Lufthansa

22. oktober 2014

Med én mellemlanding er der nu forbindelser til mere end 200 Lufthansa - destinationer i hele verden fra Nordjylland

Læs nyheden

Flybilletter med Primera Air

20. oktober 2014

I vinterperioden er det nu muligt at bestille flybilletter hos Primera Air til tre kanariske øer, og derved selv skræddersy ferien med hotel eller egen feriebolig.

Læs nyheden

Godt nyt fra Bravo Tours

13. oktober 2014

Bravo Tours udvider deres program, så det fra maj bliver muligt for jyderne at flyve direkte til ferieøen, Lesbos samt at komme til den populære feriedestination, Gran Canaria allerede til vinter.

Læs nyheden

September 2014 blev god på trods af tilbagegang

2. oktober 2014

September måned er traditionelt én af de største måneder for Aalborg Lufthavn, og september 2014 er ingen undtagelse. Selv om det ikke lykkes at slå passagertallene for september 2013, som er den største måned nogensinde, gik september 2014 alligevel ind som den 3. største måned i lufthavnens 76 årige historie.

Læs nyheden

OBS: Når du rejser gennem Aalborg Lufthavn, skal du som passager være opmærksom på en række retningslinjer, der er udstedt af Det Europæiske Luftfartssikkerhedsagentur (EASA) og dermed gældende i alle europæiske lufthavne. Det er derfor disse retningslinjer du til enhver tid skal følge, når du befinder dig i Aalborg Lufthavn. Det er vigtigt, at du kender retningslinjerne her før din rejse gennem lufthavnen. For rejsevejledninger til de enkelte destinationer henviser vi til Udenrigsministeriets hjemmeside.


Tid Til Flyselskab Gate Status SMS

Tid Fra Flyselskab Ankomsthal Status SMS