Charterarrangøren, Sunweb, gør sin debut i Aalborg Lufthavn med én ugentlig afgang til Tyrkiet fra den 8. maj næste år.

Til glæde for Aalborg Lufthavn og charterrejsende i det nye år, har endnu en rejsearrangør meldt sin entré i det nordjyske. Det er charterarrangøren, Sunweb, der vil prøve kræfter med én ugentlig afgang til det solrige Tyrkiet, hvor middelhavskystens populære feriedestinationer ligger og venter. 

Sunwebs nye direkte rute mellem Aalborg og Antalya i Tyrkiet har første afgang fredag den 8. maj, 2015. Efterfølgende vil der være én ugentlig afgang hver fredag.

Charterselskabet har indgået kontrakt med det tyrkiske flyselskab, Onur Air, og det er dem, der i foråret stiller et fly til rådighed for Sunweb. Flyet er af typen Airbus A321 og kommer til at lette hver fredag kl. 14.50 fra Aalborg Lufthavn. Prisen for en returflyvning vil komme til at starte ved 2.059 danske kroner. 

”Vi ser et stort potentiale i Aalborg Lufthavn og hele Nordjylland som region, og vi glæder os til i det nye år at tage vores eget direkte fly til Antalya i brug. Vi har en klar ambition om, at vi indenfor tre år skal være nordjydernes foretrukne rejseselskab,” udtaler Hugo Van Drie, direktør for Sunweb Danmark, i en pressemeddelelse.

Sunweb er ejet af hollandske, Sundio Group, der opererer i mange europæiske lande. 


OBS: Når du rejser gennem Aalborg Lufthavn, skal du som passager være opmærksom på en række retningslinjer, der er udstedt af Det Europæiske Luftfartssikkerhedsagentur (EASA) og dermed gældende i alle europæiske lufthavne. Det er derfor disse retningslinjer du til enhver tid skal følge, når du befinder dig i Aalborg Lufthavn. Det er vigtigt, at du kender retningslinjerne her før din rejse gennem lufthavnen. For rejsevejledninger til de enkelte destinationer henviser vi til Udenrigsministeriets hjemmeside.


Tid Til Flyselskab Gate Status SMS

Tid Fra Flyselskab Ankomsthal Status SMS